Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Prøver igjen. :-) Ung mann fra Oslo søker venner.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Prøver igjen. :-) Ung mann fra Oslo søker venner.

juli 25 2019 - 20:38
Det siste året har vært en berg og dalbane for meg emosjonelt og utviklingsmessig. Veien inn i det 'voksne' (blir man egentlig noen gang det?) har mildt sagt vært kronglete, og det er på grunn av et hode som ikke har samarbeidet godt med meg i perioder. Dette har resultert i at jeg har mistet det knippet med venner jeg en gang hadde, så derfor er jeg interessert i å stifte nye bekjentskaper, med hvem som helst! Først kan jeg ta litt om meg: Jeg er 24 år, bosatt i Oslo - tidligere i sentrum, men havner raskt på flyttefoten i.l.a neste måned, og da vet jeg ikke hvor jeg ender opp. Jeg bor alene.

Ønsker å bli kjent med noen som kan ta meg som jeg er, kanskje en som liker å lese? En som har mye på hjertet, eller bare er en god lytter? Det kan være så mangt. :-) Utenom dette skriver jeg romaner (dessverre ikke utgitt, men jeg gir meg aldri.), er treningsglad med en kropp som er sunnere enn sinnet, og vil driste meg til å påstå at jeg lager helt OK mat. Noen ganger tror jeg at jeg er morsommere enn jeg egentlig er, mens jeg andre ganger kan få for meg at jeg er tristere, enn jeg egentlig kanskje er. Har troen på at det er mye godtfolk der ute, og mange varme hjerter. Kanskje jeg søker en sjelevenn? Jeg vet ikke selv, og som sagt: jeg prøver igjen. :)
Hvordan du eventuelt vil bli kjent er opp til deg, men jeg foretrekker å chatte litt på forhånd.
Mvh meg!
Avatar

Hei!

juli 26 2019 - 13:23
Sender deg en melding, husk å akseptere venneforespørsel :)
Avatar

Hei!

juli 28 2019 - 21:02
Jeg er en ung mann på 24 år, bosatt på Jessheim med samboer og jobber i databransjen.
For å gjøre en lang historie kort, så er jeg på utkikk etter det samme som deg - nemlig å stifte nye bekjentskaper.

Det har, for min del, vært stille på vennefronten i noen år nå. Det tærer på selvfølelsen å befinne seg i en slik tilværelse, omgitt av irrasjonelle tanker og forestillinger om hvordan ting skulle eller burde ha vært.

Jeg er imidlertid klar for å ta steget ut av ensomheten og (forhåpentligvis) kunne høste noe bærekraftig ut av forsøket.

Ha en god kveld, dag - alt ettersom :)

Til forsiden