Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Prøvd før med lite respons, så prøver igjen..?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Prøvd før med lite respons, så prøver igjen..?

des 30 2021 - 23:12
Prøver meg igjen. Så ja, ønsker vel egentlig noen jeg kan komme veldig nærme med(ikke romantisk) Har egentlig ikke hatt noen nærme venner på flere år nå, bare kommet godt over med kolleger men det blir litt begrenset der også.

Tror noen jeg ønsker meg er vel noen som er litt supportive med meg og noe jeg kan være tilbake med. Dele musikk med, snakke om film/tv/spill eller andre interesser. Ganske glad i mote og liker å sjekke ut nye plagg og slikt for eksempel.

Ville vært bedre hvis du er nærme Oslo/Viken område og vi kunne gått på små turer, museumer, ut på en pub og slike ting etterhvert muligens?
Er forøvrig en veldig avslappet person som liker å tulle rundt og kanskje dra litt tørre vitser iblant. Som sagt, har vel ingen nære venner lenger. Så føler at jeg klarer meg relativt greit mentalt i den forstand iforhold til hvor my ensomhet jeg har hatt seinere i mitt liv. Har ikke alltid vært slik. Er en del på grunn av at jeg ikke er alltid så flink til å ta initiativ og har slitet en del med unnvikende holdinger/tanker. Noe jeg vil virkelig komme over.


Er mann på 31 år og er i Romerike området. Søker vel noen som er rundt midten slutten av 20 år til slutten av 30 år kanskje? Føler det ikke er så veldig fasit på alder. Det samme gjelder kjønn men føler kanskje det er litt enklere å fortelle kvinner om sårbarhet men kan være bare noe mentalt jeg har for meg?


Ville prøve å bumpe tråden noen ganger siden jeg har prøvd forumet her før og det er veldig lite svar man kan få her. Så bare ta kontakt hvis du føler jeg er noen du kan bli en god venn med. Så kan vi sende ett par meldinger og se derifra. Invites til grupper og slikt er ikke akkurat det jeg er ute etter siden det er ofte click ets fra før av. Dette endres jo på sikt så klart hvis du har andre venner men regner med du skjønner poenget her. Og ja, jeg veit det her blir veldig uoversiktlig men slik ble det bare i kveld.
Avatar

Hei.

des 30 2021 - 23:40
Ser den, i form av lite svar. prøver nå alltids å svare folk selv, men meldings systemet her føles som et mareritt over tid samt et ikke eksisterende varslings system eller iallfall et veldig tungvint et gjør lengre samtaler kjedsomme så har nå tilbudt folk som vil ha noe lengre og faktisk ute etter å skape et noe forhåpentligvis mer varig vennskap over tid gjennom snap. Er mann 34 fra innlandet som prøver å presse meg selv pågrunn av angst, som igjen har ført til et lite nettverk så prøver nå å utvide mitt sosiale nettverk. så gjerne ta kontakt om du vil.
Avatar

Re: Prøvd før med lite respons, så prøver igjen..?

des 30 2021 - 23:58
Fikk det til å funke for en del god år tilbake men det har blitt mer begrenset i senere tid ja. Ser jo andre som har hatt samme opplevelse her så det blir veldig frustrerende. Systemet hjelper nok ikke noe særlig nei.

Men ja, sender deg en melding jeg.
Avatar

hei

jan 3 2022 - 03:36
Ta gjerne kontakt. Jeg er i samme situasjon og det høres ut som vi har noen felles interesser og personlighetstrekk. mann 32 fra romerike
Avatar

Re: Prøvd før med lite respons, så prøver igjen..?

jan 17 2022 - 19:47
Bumper tråden!
Avatar

Tachysensia

jan 17 2022 - 23:48
Hei:) Jeg vil gjerne bli bedre kjent.
Avatar

Re: Prøvd før med lite respons, så prøver igjen..?

april 2 2022 - 01:17
Bump
Avatar

Hei

april 8 2022 - 18:54
Har sendt deg en melding og venneforespørsel
Til forsiden