Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Personer på forumet gir for fort opp, gi folk en sjangsen. LES!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Personer på forumet gir for fort opp, gi folk en sjangsen. LES!

nov 3 2014 - 05:26
Har ikke vært inne på denne siden så lenge, men de jeg har prøvd å snakke med eller få kontakt med gir enten fort opp, vil ikke snakke noe særlig, ikke møtes vil man heler. Jeg vet det er mange som vil og mange som sliter med diverse ting og det er lett å gi opp.

Men prøvd å gi personen en sjanse, enten de er jenter eller gutter og forskjellige aldre. De kan være fantastiske personer og det er ikke kjekt å bli avvist gang på gang på gang når man kanskje også sliter med det i den virkelige verden.

Det er ikke verdens enkleste chatte system og ikke er det sikkert lett for noe som kanskje sliter litt. Men prøv en stund i det minste og hold dere litt aktiv når man først har opprettet kontakt. Hvem vet, kanskje du finner en bestevenn eller en god trøst når man først kommer fordi det første bli kjent stadiet og klein heten er over.

Takk for meg.
Avatar

Bra skrevet.

nov 3 2014 - 15:38
Enig i assert chat systemet ikke er det enkleste. Men det finnes så mange fantastiske mennesker det ute som vil spre sin glede, livserfaring, gi råd og hjelpe. Hvis de bare får muligheten.

Vi alle kan helt sikkert lære noe bort og lære noe av andre.
Til forsiden