Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Par i Kristiansund søker venner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Par i Kristiansund søker venner

nov 29 2021 - 21:23
Vi er et par i slutten av 20 årene som er tilflyttet Kristiansund. Vi har bodd her i snart 6 mnd og sliter litt å finne noen vi kan tilkoble oss til på en sosial måte ettersom vi begge mangler noen sosiale antenner.

Vi er ganske spesielle og tar litt tid før vi klarer å åpne oss for andre mennesker.
Om vi klarer å åpne opp til deg/dere så vill dere se at vi er relativt hyggelig og imøtekommende til den graden vi er i stand til.

Hovedsakelig så er vi ute etter å bli kjent med personer som skjønner at livet ikke er a4, folk utenom normalen kan man si. Personer som bor i eller rundt Kristiansund bare ta kontakt men ikke bli forbauset om det tar litt tid før vi svarer.

Vi har en god del hobbyer og interesser, alt fra lesning, kunst & kultur til elektronikk, gaming og vitenskap og mer.
Avatar

Re:

nov 29 2021 - 22:15
At det tar lang tid før dere svarer trenger dere ikke tenke på. Her inne er det helt vanlig at folk bruker både dager og uker på å svare, om de i det hele tatt gidder å svare.
Avatar

Ja!

april 12 2022 - 16:45
Hei er en mann på 31 som bor alene i kristiansund. Vil gjerne bli kjent
Til forsiden