Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Par i Fredrikstad søker nye venner i distriktet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Par i Fredrikstad søker nye venner i distriktet

mars 7 2016 - 00:52
Vi er et ektepar i 40-årene som rett og slett kjeder oss. Ungene er store og det er blitt stille rundt øra, så nå merker vi hvor vi savner venner som vi kunne brukt noe av fritiden vår sammen med (les: mennesker vi ikke er i slekt med). Livet har blitt monotont og selv om vi har en flott familie så er det ikke helt det samme som venner, så vi ser egentlig etter noen å kunne prate med som vi ikke er i slekt med :)

Vi har flere interesser, men det blir mye stillesitting som ofte inneholder titting på en skjerm av et eller annet slag.Ting vi liker å holde på med er foto, håndarbeid, astronomi, gaming, matlaging, steampunk og england (vi liker å reise dit).

Vi føler at livet kunne blitt mer interessant om vi hadde utvidet vårt sosiale nettverk til mer enn familien. Så er det noen der ute (par eller single) som har lyst å prate litt eller finne på noe sammen, så ta gjerne kontakt. Man vet ikke om man passer som venner uten at man prøver.
Til forsiden