Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Otta, Dovre, Dombås og omegn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Otta, Dovre, Dombås og omegn

aug 28 2019 - 00:08
Vel, ærlig skrevet så begynner jeg klart å skamme meg litt over at jeg for ente gang poster understående innlegg. Hadde egentlig bestemt meg for å la det ligge, og burde sikkert også ha gjort det. Men alle gode ting er som kjent tre - eller i mitt tilfelle - 30 ganger:). Et siste forsøk blir det nå i hvert fall, i tilfelle det skulle være en sjel som ikke har tatt sjansen på å svare.

Er en mann i midten av 40-åra. Bosatt på Dovre i Oppland.
Allsidige interesser. Alt fra for turvandring og kaffedrikking til jabbing om de små og store ting. Stort sett åpen for det meste.

Surrer for det meste rundt aleine og trives i grunn ikke spesielt godt med det. Aleinetid kan fort oppleves som tid uten substans. Men har trua...:)

En kamerat, venn, vennine eller hva man ellers kan definere et vennskap som, er det jeg klart håper på.

Ellers, hva min personlighet angår. Tror jeg skal være ukomplisert å omgås, og håper selvsagt at det også sammenfaller med andres oppfattelse. Men hva vet man vel egentlig om seg selv:) Er uansett ærlig og til å stole på. Annet, da sikkert av det noe mer negativte, er nok min engstelse for folk jeg ikke kjenner. Et fint utgangspunkt for å treffe ukjente mennesker:) Vel, det gir seg heldigvis når det ukjente blir kjent.

Send gjerne en melding om du holder til i omtrent samme område av landet, og samtidig ønsker å komme ut av den sosiale isolasjonen og angsten det lett kan medføre.

Å snakkes på telefon er en god ting, Joda, ligger litt motstand i hodet mitt rundt det i forhold til min sosiale angst, men samtidig mye bedre enn utallige timer foran tastaturet. Sender gjerne nummert i en p.m. om du skulle svare. Ellers er jeg ikke ordblind, så tastaurslitasje fungere også fint, om ønsket ligger der:)
Til forsiden