Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Oslo

feb 16 2015 - 17:42
Nettverket mitt er fylt opp med partypeople. Før var det kjempegøy å drikke vin hele uken, men nå er jeg dritt lei av å måtte gjøre akkurat dette for å være sosial. Er ung, så selvfølgelig er det jo gøy iblandt da!
Studerer ikke for øyeblikket, og folkene på arbeidsplassen er veldig ulik meg (eldre med familie osv) Jeg er utadvendt, bor i Oslo, men føler de fleste (kanskje inkludert meg selv) er så fryktelig opptatt av å virke opptatt, noe som gjør det vanskeligere å bli kjent med nye mennesker.
Jeg er iallefall en snill og glad jente som setter stor pris på gode vennskap, og det er nettopp gode vennskap jeg ønsker meg :-) jeg liker å reise, prate, drikke vin(ikke hver dag),shoppe, se en film eller bare gå..osv osv..Alt er hyggelig så lenge det er i godt selskap! og nå er snart sommeren her og da er det så mye fint å gjøre!!

Så om er en gutt eller jente, i 20-årene bosatt i Oslo. Send meg gjerne en melding hvis du også vil bli kjent :) :)
Til forsiden