Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Oslo - hvor er dere skjønne damer pluss/minus 40 - 50 år

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Oslo - hvor er dere skjønne damer pluss/minus 40 - 50 år

juni 8 2014 - 22:23
....som savner fortrolige venninner? Mine bardomsvenner og jeg har mindre og mindre tilfelles. Og jeg sitter og føler meg "alene" blant "venner". Hjelp! Noen andre som har det sånn? Kvinne, 50 år, singel og barne- og fri fra jobben i juli, søker venninne(r) for opplevelser, småturer i inn og utland i juli måned. Opptatt av natur- og kulturopplevelser. Københavntur? Fottur i fjellet? Øyhopping i oslofjorden med niste og godt drikke? Tur i Nordmarka? Litteraturhuset eller kino på en regnværsdag? Eller hva med et salsakurs?Livet er fint og spennende når man kan dele opplevelsene:)
Avatar

Re: Oslo - hvor er dere skjønne damer pluss/minus 40 - 50 år

juli 30 2014 - 13:14
Hei! Vi har noe til felles tror jeg. Selv ønsker jeg å utvide nettverket mitt og kan tenke meg å treffe deg for å se om vi finner tonen. Julimåned er snart over men sommeren er sannelig ikke på hell ennå! Å dele opplevelser er jo gull, da.
Til forsiden