Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Oslo-folk og sosialisering!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Oslo-folk og sosialisering!

mars 18 2013 - 12:58
Heisveis. Jeg er enda en av de mange som føler de kunne hatt brukt for noen ekstra venner for å fylle opp tiden og tankene med noe annet enn det som stadig går gjennom der.

Jeg er en hyggelig ung mann på 26 år, bor i Oslo, og har stort sett plass til de fleste interesser. Om noen er interesert i å slenge seg med å prøve å bli kjent med fler folk, så hadde det vært toppers.

Jeg har ingen ønsker eller preferanser om hva slags mennesker jeg vil møte, så det er bare å fyre løs om du er interesert i å bli kjent.

For de som er intereserte, så hadde det vært kjekt med et lite treff i byen (kan stikke på kafe, eller vandre i butikker, eller bare sitte i gata og se på forbipasserende) hvor vi kan prøve å bli litt bedre kjent, og evt. så kan vi hjelpe hverandre å bli kjent med andre folk.

Redigert: PS. For de som vil sosialisere men kanskje ikke har mulighet til å dukke opp på et treff i byen oppfordres til å kontakte alikevel. Det er ingenting negativt med sosialisering over nettet =)
Avatar

Hei :)

mars 18 2013 - 16:59
Jeg er ei jente på 17 ( blir 18 i år ) som bor like ved Drammen i Buskerud, jeg kunne også tenke meg å treffe og bli kjent med flere venner og jeg er ofte i Oslo. :-) Legger deg til jeg så kan du selv bestemme om du vil godta eller ikke. :-)
Til forsiden