Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Oslo/Follo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Oslo/Follo

sep 28 2020 - 20:27
Hei på deg!

Jeg er en godlynt bamse på 46 år. Litt sånn høy og mørk men litt for mange kilo.

Jeg jobber i Oslo og bor like utenfor bygrensa med kone, to gutter i tenårene og en bortskjemt katt i et ganske vanlig hus i skogbrynet. Har også en bil som må stå på gårdsplassen fordi garasjen er full av ting vi ikke helt vet hva vi skal gjøre med. (Lyder det kjent?)

Er innflytter her jeg bor og har ikke altfor stort nettverk, i motsetning til hun jeg bor med, som har alle sine venner her - noe som tidvis blir litt ensomt, for min del.

Ser derfor etter noen som kunne tenkt seg å finne på noe av og til på fritida, dvs alt fra å gå en tur i skogen, på kino, ta en øl, bowle, skravle, eller i grunnen nesten hva som helst. Kommer jo an på kjemien. (Og ja, litt sånn halvuskyldig flørt er også innafor.)

Interesserer meg for foto, gaming, folk og å lære meg nye ting, og er en racer på klemmer, luftgitar og dårlig humor!

Jeg har ikke noe behov for å være verdensmester i noe eller bevise hvor "mandig" eller kul jeg er, og jeg har erfart at livet verken er en dans på roser eller en dans på Lego - jeg tar dagene som de kommer og prøver å nyte livet fremfor å bekymre meg over ting jeg likevel ikke får gjort noe med. Og dømmer ikke folk for de valgene de har tatt eller tar i livene sine, you do you - så jeg prøver også å møte folk med et åpent sinn.
Kanskje jeg tilogmed blir kjent med -deg- en dag?

Send meg gjerne en melding om du syns jeg virker litt ok. Alder er ikke så viktig, det er viktigere om vi faktisk kan møtes en dag.

Uansett, ha en fin høst videre!


Til forsiden