Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Orker ikke denne ensomheten lengre .

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Orker ikke denne ensomheten lengre .

mars 31 2019 - 16:26
Hei
Jeg er en mann på 43 år , separert å med to barn .
Jeg har nettopp gått ut av ett forhold som varte ett års tid etter att jeg ble separert .
Etter å ha gått gjennom to brudd på ganske kort tid så er det jo ganske tungt bare det , men det værste for meg er denne ensomheten som jeg kjenner gnager inni meg , det er en veldig vond følelse å jeg føler att det blir værre å værre .
Jeg prøver alt jeg kan for å bryte denne ensomheten , men uansett hva jeg gjør så blir jeg sittende å stirre på de samme veggene her hjemme å føler meg bare så fryktelig lite verdt .
Jeg har noen venner , men mange er opptatt med sitt å andre er venner som tidligere var felles venner å det føles rart å «henge» med dem etter alt som har skjedd Mange ganger føles det som att jeg bare burde gi opp alt å slutte å la livet plage meg på denne måten .... men kunne ikke gjort det mot datteren min så det er ikke en utvei
Jeg ønsker meg venner som har tid til meg Jeg ønsker meg ei jente som kan se meg for den jeg er bak alt dette ...... jeg ønsker bare å bli sett å lagt merke til .
Ønsker meg altså rett å slett både noen å prate med på chat , snap å ute i den virkelige verden ......
Skikkelig syte innlegg dette her , men vet att ting kan bli så mye bedre om man bare har de rette vennene rundt seg å den rette livsledsager ved sin side .
Ikke vær redd for å skrive til meg , selv om innlegget høres veldig stakkars meg ut så er jeg ikke sånn til vanlig .... men har mistet så mye i det siste å trenger nye rundt meg rett å slett .
En restart i livet
Avatar

Intressen

april 2 2019 - 09:19
Hei, hyggelig. Hva driver du med på fritiden? Jeg jobber mye, men har tid ibland til og bli kjent med nye folk. Liker å ha en trenervenn, gå på tur, drikke kaffe. Er svensk og bott i oslo 4 år. Har ju kolkeger på jobb, men ibland kjeder meg da jeg vil finne på nåe. Jeg er ein dame på 58 år.
Avatar

Hei

april 6 2019 - 16:13
Hei
Om du vil bli kjent så send meg pm
Til forsiden