Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Oppland alder 52

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Oppland alder 52

juli 19 2019 - 01:46
Hei. Dette er ikke lett. I aldersgruppe over 50, Da blir det verre finne seg både kjæreste, men også faktisk venner. Hvorfor? Det er da mange i den gruppen som sitter aleine. Mange sikkert ensomme. Om jeg er ensom eller ikke, det avhenger litt av nesten dagsform vil jeg si. Til tider er friheten med være singel god, Men til tider savner man virkelig det å være to. Man savner ei dra på camping med. Fisketurer med. Stelle i hagen med. Grille med. Listen er svært lang. Man savner en armkrok.
Finnes det ei 45-55 i Oppland. Eller om du er villig reise litt , Norge. Som har lyst bli kjent? Mann 52. Akkurat for tiden relativt nede pga skader pådratt meg. Men smiler og tenker bedre tider kommer, Kanskje de kommer i lag med akkurat deg ? Kanskje er det akkurat DEG som blir med på koselige trenings turer, Slappe va på verandaen? Sett deg ned og skriv noen ord da, Kanskje det blir startet på et vennskap. På noe mer enn et vennskap ? Hvem vet ? Men vi begge vet en ting. Vi får ikke vite om vi ikke prøver:-) klem
Til forsiden