Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Onlinegruppe

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Re: Onlinegruppe

juni 6 2021 - 12:34
Der har du fått pm, hraust

Jeg vil også si at de som føler seg dumme er velkommen. Det er liksom greit å disse folk for å være litt "bak". Synes man like gjerne kan disse smart-asser jeg;)
Avatar

De som sier andre er dumme, dom er dumme dem ;)

juni 6 2021 - 14:08
Man trenger ikke være så veldig intelligent å forstå " hvem de smart- assene" er.
De som er inne å leser her , men ikke skriver har nok fått med seg en ting eller to.

Det finnes sikkert andre metoder å få folk med på discord- gruppen enn å disse brukere som man ikke er enig med .

For dere nye brukere så bør de kanskje advares mot å være uenig , eller skrive med et" belærende språk " måte da dette ikke kommer til å tatt godt imot .

Avatar

Re: Onlinegruppe

juni 6 2021 - 14:45
Klart at det kan sies at det var litt teit sagt av Tardetsomanhardet å si at en kan disse noen som helst, men det er også fullstendig lov å reagere med et skuldertrekk på sånt i stedet for å gå i skyttergravene. Jeg tror egentlig ikke T mente noe vondt med det, bare litt ubetenkt sagt. Å ta det til seg er hvertfall unødvendig, så vidt jeg har kunnet lese har profil bak siste innlegget her vært uten innlegg her på denne siden i lange tider nå. Snøen som falt i fjor behøver en vel ikke flytte på, vel.
Avatar

;)

juni 6 2021 - 14:55
Hadde to innlegg for 3 dager siden faktisk , på angstforumet.
Svært godt du følger med da stubborn ;-D

Det er ganske dødt her på forumet ser jeg , er inne å leser innimellom.
Gleder meg til det blir litt mer lettere å bruke.

Please continue å verve medlemmer til discord , er overhode ikke provosert eller fornærmer. Bare kjedet meg litt .

Syns bare det var litt komisk med " kom å bli med vi er kule å være med og dømmer ingen-"

Avatar

om å reklamere for andre grupper på Forum,

juni 6 2021 - 14:56
Om dere leser reglementet for Forum så er det ikke lov å reklamere for andre grupper, da må det eventuelt gjøres via vennetjenesten. Vi har, så langt, sett "mellom fingrene" på dette, men om det oppstår flere ufine kommentarer, og/ eller krangel så vil vi slå ned på det.
Hilsen Admin.
Avatar

Re: Onlinegruppe

juni 6 2021 - 15:22
Øyner jeg et håp om den store folkeskikkdiskusjonen her, admin?
Avatar

lese forum

juni 6 2021 - 15:36
Hvis en bevisst er her for å skape krangel når en kjeder seg, så vil jeg si at dette er vel heller ment som en støtteside for folk. Jeg går hverfall ut og tar en regndans i stedet og overlater til andre å by dårlig oppførsel oppmerksomhet.
Avatar

Inkonsekvent moderering.

juni 6 2021 - 15:57
1. Syns det er snodig at admin spesifikt går inn i denne discord- gruppa og advarer mot regler men ikke den andre ( litt lengre)discord tråden. Useriøst og virker mistenkelig personavhening.

2. Syns administrasjonen at dette er et " gjevt," forum man bør føle seg heldig å få lov å delta i ? Ingen vil bruke vennetjenesten fordi dere overvåker private samtaler.
Folk oppretterer grupper på discord pga tungvint forum som modereres alt etter hva som passer den dagen. Ingen klare forumsregler ( feks v brukerangrep/ debatt)

3. Bestem dere hva som skal slås ned på. Reklamering av andre forum? Ja da burde dere slette denne og den andre tråden omhandler discord. Krangling? Såklart jeg kunne ha oversett tdsmhd sitt innlegg om å " rakke ned på" og vendt det andre kinnet til og sitter stille i båten og ikke ta til motmæle.
Men hvilket type forum er dere ønsker å ha egenlig?

4. "Ikke kom å kommenter i tråder du vet andre blir sinte på deg " greia blir for dumt stubborn . Brukere som startet denne tråden har ikke frikort å skrive hva de vil .
Avatar

Re: Onlinegruppe

juni 6 2021 - 16:13
Stiller meg bak Rogajentes kritikk her, jfr. min etterlysning av den store folkeskikkdiskusjonen både her og i andre tråder. Eller er det slik at moderatorene VIL at voksne brukere her skal spekulere i deres motiver?
Avatar

Reklamere på forumet

juni 6 2021 - 16:36
Det er en tydelig grense inne for salg/promotering av varer/tjenester her hva moderering angår, men ikke like konsekvent ellers.

@Admin slår ned hvis det kommer flere ufine kommentarer». Fra hvem ? Er det fra reklamerer ? Eller lesere forøvrig. Siden reklame og markedsføring ikke er tillatt, så vil all form for kommunikasjon omkring andre produkter/tjenester på åpen kanal måtte være utenfor.

Er det de som skriver reklamen som får definere hvordan man kan reklamere, siden det må unngås å komme ufine kommentarer.

Betyr det at også jeg kan reklamere «litt», så lenge jeg ikke kommer med ufine kommentarer ?

Avatar

Reklame

juni 6 2021 - 17:28
Jeg vil gjerne reklamere litt for et konsept som kalles "kritisk tenkning", er det innenfor?
Avatar

Re: Onlinegruppe

juni 6 2021 - 20:14
Det er mange smart-asser i verden Rj... Det var ikke bevisst myntet på deg. Men så er jeg en av de som ikke avfeier følelsen av å bli krenket selv om det ikke var ment sånn bevisst. Jeg mener vi krenker all day long, og luller oss inn i illusjoner om vi tror vi bare har rent mel i posen.

I min bok er det helt greit om Rj kjedet seg og ble irritert av noe jeg sa, og ville si noe. Men takk for å være en nøktern stemme Stubborn. Jeg tror ikke på et samfunn hvor ingen "disser" noen. Kan ikke tenke meg noe mer kunstig. Altså noen er naturlig veldig snille, og da kommer gjerne ingen påfølgende moralisme av andre som ikke er like snille. Kanskje du er en sånn

Jeg synes det er dumt man ikke kan samle mennesker fra dette forumet til mindre grupper med folk som passer sammen. Fint for meg og de som trives i gruppa at admin har sett mellom fingra med dette. Det er litt annerledes om det var reklame for en pornoside lissom. Regler er til for å brytes

Når det gjelder forumregler ser jeg at dere kan ha noen poeng her. Jeg er enig i at "folkeskikk" er uklart. Men regler er og blir uinteressant i seg selv for min del. Jeg synes sdmo har vist et greit skjønn, og det er det viktigste for meg.
Avatar

«Reklame» for forum og et visst skjønn fra admin

juni 6 2021 - 20:31
Lurer fremdeles på hva som ble lagt til grunn når jeg spurte om det var flere her som var medlem på en gitt nettside for sjakk - og innlegget ble sletta.

Mulig admin på vakt den gang ikke liker sjakk. ;-)
Avatar

Hei

juni 6 2021 - 22:45
Skjønner ikke helt greia med dette egentlig.Vi har egen discordgruppe og hva er problemet med det.Tardetsommanhardet har absolutt ikke skrevet noe galt.Her blir drama laget helt unødvendig,.Liker man ikke dette er det da bare å gå på andre tråder slik andre mennesker gjør her altså de fleste gjør faktisk det.
Avatar

Mrs

juni 6 2021 - 23:11
Takk, mrs;)
Avatar

Hei

juni 6 2021 - 23:45
Det er 8nterresant å lese det her før når vi skrev så var det konflikter og når det ble slik og vi har egen discord gruppe som flere er med da kommer det angrep denne veien.Jo takk vi har det veldig fint vi i gruppa men her er det tydelig hva det prøves på.Dette blir for barnslig,Det er tydelig noen kjeder seg.

Til forsiden