Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Østfold/Follo eller i nærheten

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Østfold/Follo eller i nærheten

aug 3 2016 - 15:28
Jeg er en 37 år gammel mann som bor i Moss. Har alltid hatt veldig få venner og lite sosialt liv. Nå som jeg jobber fulltid (som jeg har gjort siste 5 år) så treffer jeg jo folk hver dag på jobb. I tillegg har jeg noen ting på fritiden som gjør at jeg treffer folk der også. Men i begge tilfeller føler jeg litt på at jeg treffer dem fordi omstendighetene gjør at vi treffes, f.eks. på jobb så treffer jeg jo ikke folk fordi de er interessert og har noe ønske om å snakke med meg.

Ellers liker jeg godt å diskutere, snakke om politikk, om livet smått og stort. I hvilken form en danner et vennskap kan en jo heller finne ut av. Men en kan jo starte med noen eposter så ser vi. Merk at det er i hvertfall best å sende epost fremfor å svare på disse meldingene hvis du velger å svare meg, da jeg ikke logger meg inn ofte på det forumet. Min epost er:

rondslottet alfakrøll yahoo.no
Til forsiden