Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ønsker venninnegjeng

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ønsker venninnegjeng

aug 8 2014 - 14:58
Savner en liten gruppe jenter som møtes i byen på kafe eller lignende. Er det noen her som kunne tenke seg å møtes som en liten gruppe i Oslo sentrum?
Avatar

Re: Ønsker venninnegjeng

aug 8 2014 - 15:15
Heisann,

Det hadde vært hyggelig det, og jeg blir gjerne med en dag hvis det passer :-) Kort om meg selv først: Er 25 år fra Oslo (og bor i Oslo), studerer ved UiO, og er veldig glad i å gå turer i naturen, reise, se filmer, skrive, og spise god mat i godt selskap. Hva jeg gjør her spesifikt: sliter med angst (GAD, lettere separasjonsangst og helseangst), samt en god dæsj perfeksjonisme og kontrollbehov.

Er veldig snill og pålitelig, og selv om jeg er introvert er jeg ganske lett å prate med. Før var jeg ikke det, men et halvt år på utveksling gjorde meg mye mer sosial :) Jeg er bare ikke naturlig den som prater mest, og det vil jeg andre skal vite. Jeg er veldig stille, men det er fordi jeg lytter, ikke fordi jeg ikke trives ;) Har jeg noe å si, så sier jeg det.

Hadde vært stas om flere vil være med, og skriv gjerne en kort biografi så vi kjenner hverandre bitte litt først :)
Avatar

Re: Ønsker venninnegjeng

aug 8 2014 - 15:29
Så hyggelig Veronica :)

Litt om meg: jeg er 26 år, fra oslo, stovner bydel men bor i bærum nå. Jeg har tidligere bipolar lidelse, men hatt det veldig fint de siste fire årene. Jeg jobber heltid i butikk og studerer deltid medisin grunnfag. Jeg har en baby på 7 mnd og en liten hund.

Avatar

Re: Ønsker venninnegjeng

aug 12 2014 - 16:13
Hei! Jeg er 34 år, samboer og bor i Oslo. Er for tiden sykemeldt pgr. Depresjon og angst. Liker å gå turer, kafé, kreative ting etc. PR. Nå er formen halvgod, men litt på bedring. Har en sønnen på 5 år.
Avatar

Re: Ønsker venninnegjeng

aug 31 2014 - 22:27
Hei dere,

jeg blir veldig gjerne på en kafetur! nå kommer jeg litt sent inn i denne tråden da... Men likevel, litt om meg: jeg er 33 år og bor på Kolbotn, er gift og har en sønn på 4 år. Savner veldig å ha venninner å gå på kafe med. Etter at jeg fikk barn har jeg mistet kontakten med de fleste vennene mine.
Jeg er en snill og sosial person, som liker å gå på kino, kafe og konserter.
Avatar

Blir gjerne med!

okt 2 2014 - 22:33
Hei!!

Så masse koselige folk her :) Eg blir veldig gjerne med på kafe, gi meg en lyd :D Bur i Oslo, 20 år, sjukemeldt frå studier i psykologi pga utmattelse og kroniske smerter. Erfaring med angst, snakker gjerne om psykisk helse. Også veldig glad i skriving, god mat, kreative ting, en kopp kaffi :)
Til forsiden