Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ønsker venner i Nordland/Bodø

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ønsker venner i Nordland/Bodø

juni 6 2018 - 20:15
Hei.

Jeg er en dame på 37 år som kommer fra Bergen og som har bodd her hele livet...
Grunnet jobbsituasjon flytter jeg og familien min til Bodø i august.Jeg både gleder og gruer meg.
Gleder meg fordi det blir spennede å bo på en ny plass,men gruer meg litt fordi jeg ikke kjenner et menneske der oppe.Jeg håper derfor jeg kan treffe en eller flere her som jeg kan bli kjent med og etterhvert kansje danne et vennskap med

Litt om meg selv....Jeg er som sagt 37 år,har samboer og to barn på 5 og 8 år.
Jeg liker alt fra en tur i skog og mark,til en tur på byen eller bare sitte i sofaen med en kopp kaffe å skravle.Jeg er stort sett glad og positiv,selv om jeg også kan vere sint og sur hvis det er grunn til det....

Søker venninner i ca samme alder.Vennepar er også aktuellt,da min samboer heller ikke kjenner noen i Bodø....har du/dere barn er det også veldig hyggelig,men går fint uten også.

Vi er rett og slett en familie som skal begynne helt på nytt...Jeg håper det finnes noen der i nord som synes dette høres bra ut og som vil sende meg en melding.
Jeg venter i spenning.

-New in town-
Til forsiden