Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ønsker venner i Bergen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ønsker venner i Bergen

sep 6 2017 - 11:10
Vet ikke helt hvor jeg skal begynne.. Jeg er helt ny her på forumet..
Jeg er en 35 år gammel jente litt utenfor Bergen som føler meg veldig ensom. Fra utsiden virker kanskje alt perfekt, - jeg har en kjempesnill samboer, flott familie, en god jobb, gode kollegaer, mange ting jeg liker å gjøre på fritiden osv. Men jeg har veldig få nære venner og dette gjør at jeg til tider føler meg trist og veldig ensom og er en del alene for meg selv. =(

Ønsker noen gode, nære venninner som jeg kan være sammen med, finne på forskjellige ting sammen med og som jeg kan snakke ordentlig sammen med om absolutt alt! Så hvis det er noen her inne som er litt i samme båt, hadde det vært veldig hyggelig med en melding i fra deg! =)


Litt mer utfyllende info:

Jeg er en 35 år gammel jente som bor litt utenfor Bergen. Jeg har samboer (ingen barn), og er i 100% jobb. Jeg har en flott familie, gode kollegaer, og noen få venner som jeg treffer innimellom (noen har barn og er travelt opptatt med dem, så da blir det ikke så ofte vi møtes).

Men jeg har ingen ordentlige nære venner som jeg treffer litt oftere og som jeg kan snakke med om absolutt alt og som stiller opp og er der i "tykt og tynt", så jeg savner virkelig å ha en sånn venninne! (For min del spiller alder ikke så stor rolle, så lenge man er litt like personlighetsmessig og liker å gjøre litt de samme tingene).

Jeg savner en nær, god venninne som jeg kan finne på ting sammen med og prate sammen med om alt mulig, både helt hverdagslige ting, koselige ting, morsomme gøye ting, frustrerende ting, flaue ting, hemmelige ting, de gode lykkelige øyeblikkene og også om det vonde, triste og vanskelige.. en som man kan snakke sammen med om absolutt ALT! =)
(a la Meridith og Christina i "Greys Anatomy", for de som har sett den tv-serien, hehe).

Familie, kollegaer, venner beskriver meg som snill og rolig, ærlig, lojal, samvittighetsfull, litt sjenert, tålmodig, flink til å lytte (men til tider også veldig pratsom haha), litt barnslig for alderen, sovedyr, shoppinggal, og glad i dyr.

Jeg er nok en litt introvert person, dvs jeg trives godt i mitt eget selskap og trenger av og til å være litt alene for å "hvile ut" og "nullstille" hodet litt.. Jeg blir litt "overveldet" eller fort sliten i store forsamlinger der "alle prater i munnen på hverandre", så jeg liker bedre å finne på ting og være sammen med en eller få om gangen og heller prate "ordentlig" med dem. ;-) Jeg er litt rolig og sjenert, og har derfor kanskje litt vanskelig for å ta kontakt og bli kjent med nye mennesker (og som som resultat av det føler jeg meg ensom, som igjen gjør at jeg blir trist og isolerer meg mer).

Så jeg håper der er noen gode, snille jenter i litt samme situasjon, som kunne tenke seg å bli bedre kjent og finne på ting sammen. =)

På fritiden liker jeg bl.a. gå tur i skogen eller på fjellet (Fløyen, Ulriken e.l.), trene litt (feks svømme, sykle, jogge, e.l. men jeg er ikke noen treningsnarkoman), gå på skøyter, hoppe på trampoline, se film på kino, ta en mocca latte eller softis mens sitter på en benk ytterst i vågen, ta en kaffi og et kakestykke på cafe eller lunsj/middag på restaurant, ta et par coctails over en koselig prat (men jeg er ikke noe festeperson som går på byn og blir full og hopper høylydt rundt på dansegulvet, haha), gå på konsert, teater, bowling, biljard, air hockey, tivoli, shopping, spa, nanoweekendtur til London København e.l, grille i hagen, bake boller og lage kakao og sitte foran peisen en sen høstkveld, eller bare kose seg hjemme med pizza og en coctail eller to med en god film eller tv serie maraton i sofakroken en fredag kveld. =)

Det var litt om meg. ;)

Vet ikke om jeg er den typen venninne du "leter" etter eller kunne tenke deg å bli bedre kjent med, men hvis du syntes dette hørtes greit ut, hadde det vært veldig hyggelig med en melding fra deg! =)

Hadde vært veldig koselig å bli kjent med noen! <3
Avatar

Hej svejs!

sep 11 2017 - 08:07
Vad fint och öppet du skriver! Jag är en 29 årig tjej från Sverige som känner en längtan efter nära vänskap här i Bergen. Min sambo fick jobb i Bergen och vi flyttade hit i våras, men eftersom jag studerar på distans så blir det ganska ensamt om dagarna. Jag ses gärna och tar en kaffe! :D
Avatar

Hei Angelica82!

sep 14 2017 - 19:25
Heisann, fremtidige venn! :-) Jeg er også helt ny her på forumet, registrerte meg nå nettopp og du er den første jeg tar kontakt med. Jeg er en voksen student på 35, er veldig glad i dyr og kjenner meg igjen i mye av det du skriver:) Jeg har også mye å være takknemlig for i livet mitt, men jeg føler meg ofte ensom, selv blant mange. Jeg fortrekker som du å være med en til to fremfor en stor gjeng, fordi mye prat og støy oppleves fort overveldende. Jeg bor litt utenfor Bergen sentrum og savner også en god venninne! Jeg kunne veldig gjerne tenkt meg å bli bedre kjent med deg :-) Har du lyst til å bli med på tur en dag? :-) Ser frem til å høre fra deg!
Avatar

Søker venn

okt 10 2017 - 16:15
Hei.

Jeg leste innlegget ditt og det traff meg rett i hjerte. Veldig flott skrevet. Jeg er en person som er i samme situasjon. Jeg bor i utkanten av Bergen, er 25 år med samboer.

Vi har en del fellesinteresser og en livssituasjon som er ganske lik din. Så tenkte å skrive til deg.

Det hadde vært hyggelig om vi kunne ha blitt kjent.

Avatar

Re: Ønsker venner i Bergen

okt 12 2017 - 10:28
Hei jente fra Bergen
Ja hadde vert koselig og bli kjent med deg er i litt samme situasjon
Avatar

Hei på deg!

okt 12 2017 - 17:17
Hei!

Jeg er en jente (dame?;) på 35, og kjenner meg igjen i mye av det du skriver. Både om ensomhet, din personlighet, interesser og i det hele tatt! Jeg bor i Bergen, har samboer og jobb. Ingen barn eller dyr, enda ihvertfall... Jeg trives også best i mindre forsamlinger, og er heller ingen festløve. Men et godt måltid, kaffe og kake på kafe, eller en tur på kino? Ja takk! Liker også å bevege på meg, så lenge det ikke føles som trening ;) Gåturer, yoga, svømming er mer min stil. Kan heller sende deg en privat melding og skrive mer utfyllende :) Du høres absolutt ut som den type venninne jeg kunne tenke meg, så vil gjerne skrives og treffes for å bli bedre kjent en dag!


PS: Skjønner akkurat hva du mener med Meredith og Christina! ;)
Avatar

Jev ønsker også dette

juli 1 2018 - 10:19
Hei, er i samme båt som deg og ønsker akkurat det samme. Ser tråden er gammel, men ta kontakt om du leser dette.
Til forsiden