Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ønsker turvenninne rundt Kjeller - men har epilepsi

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ønsker turvenninne rundt Kjeller - men har epilepsi

okt 29 2014 - 12:28
Jeg er en dame på 54 år som er en helt vanlig dame, men jeg har altså epilepsi. For å gå på tur med meg må du like hund. Vi har en Fransk Bulldog jente på 19 måneder som elsker folk! Hun er også veldig glad i barn, så det er ingen hindring. Det er fint om du kunne tenke deg å gå litt i skog og mark også, men ingen absolutt betingelse. Har du egen hund, går det helt fint! Pia er glad også i andre hunder, og elsker å leke! Vi bor i Åråsveien. Jeg vil helst gå tur med en annen dame, gjerne voksen som meg. Andre interesser jeg har er Håndarbeid, spesielt søm, Lesing, løse kryssord, og jeg liker å lage mat og bake.
Avatar

Hei!

jan 6 2015 - 21:09
Jeg er en 37 år gammel dame fra Akershus. Jeg har også epilepsi, men er på bedringens vei. Elsker hunder, lese, se en god film osv. Hadde vært koselig å bli kjent :-)
Til forsiden