Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ønsker nye vennskap

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ønsker nye vennskap

nov 19 2012 - 23:48
Føler jeg ikke har fått blitt kjent med så veldig mange innpå her som kan passe meg og min personlighet. Jeg er ei jente på 19 som ønsker å bli kjent med mennesker i oslo, akershus og buskerud området. Jeg er ei ganske livsglad jente som elsker å prøve ut nye ting og oppleve nye ting. Jeg er både utadvendt og livlig, men er også avslappet og rolig. (Ofte litt sjenert ved første møte)Jeg søker noen som er rundt min egen alder (+,- et par år) som liker å spille, dra på shopping, cafe, kino, liker filmkvelder, trene, og rett og slett ha det gøy. En som er litt barnslig, men også "voksen", en god blanding^^ Bare å legge meg til om interesse.
Avatar

Neimen

des 7 2012 - 19:41
Hei! Jeg fikk tårer da jeg leste dette. Jeg stiller gjerne opp. Er gutt 17 fra Ålesund. Jeg er her om du vil. Får å si det slik. så beskrev du meg og^^
Ta kontakt da vel^^
Til forsiden