Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ønsker noen å holde kontakten med

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ønsker noen å holde kontakten med

mai 30 2020 - 18:24
Hei! Jeg er et i utgangspunktet trivelig og utadvendt menneske som i de siste årene på mange måter mistet har mistet interessen for andre mennesker og isolert meg. Har lyst til å snu på dette, men trenger å begynne i det små. Ønsker noen jeg bare kan prate litt med her og der og holde kontakten med, tenker da på snap eller lignende. Selv er jeg 31 år gammel, driver dank og bruker for mye tid på røyke hasj og synes synd på meg selv:p så lenge du kan relatere deg litt til min sittuasjon spiller det ikke så stor rolle hvor gammel du er eller hvor i landet du bor. Ta kontakt:)
Avatar

Hei

juni 5 2020 - 00:58
Jeg har det likt som deg, og kan absolutt relatere til hvordan du har det.
Avatar

Heisann

juni 5 2020 - 20:48
Jeg har også isolert meg en god del og mistet en del venner de siste årene. Føler meg ofte ganske ensom og alene! Send meg gjerne en melding:)
Avatar

Samme

juni 5 2020 - 22:03
Har/er tidvis vært i samme situasjon. Holder selv på og utvide nettverket mitt så bare send melding viss du vil ha snappen min.
Kan bli litt ensomt i lengden og leve sånn, de fleste vennene mine har stiftet familie så ikke så lett og ha kontakt me de lenger.
Avatar

:)

juni 28 2020 - 00:27
Jeg kjenner godt til situasjonen, sleng meg gjerne en melding!
Til forsiden