Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ønsker nettvenninne :-)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ønsker nettvenninne :-)

mars 5 2016 - 21:52
Har stort nettverk, men føler meg likevel ofte veldig alene. Savner noen å "connecte" med på et litt dypere plan. Har prøvd å ta opp vanskelige ting med venninner, men det blir sjelden noen god samtale ut av det. Savner noen som kan forstå liksom :-) og som er åpen og fordomsfri.

Har greid meg godt i livet utad. Samtidig har jeg strevd masse med relasjoner, utfrysning, konsentrasjon, humørsvingninger, tilbakevendende depresjoner, uro, rastløshet.

Utredes for tiden for ADD.

Bor på Vestlandet.

Hadde vært fint å ha noen å skrive litt med, dele litt tanker med iblant! Om dype og alvorlige ting, men også at det er positivt - at vi kan heie hverandre fram! :-)
Avatar

Hei

mars 6 2016 - 22:16
Jeg vil gjerne dele ord og tanker, i hovedsak om ADD... Men så klart det er koselig å bli kjent =) Jeg er akkurat utredet for ADD men det er så lite informasjon om det =P
Avatar

Hei :)

mars 8 2016 - 20:28
Jeg ønsker også gjerne noen å snakke med.. Jeg bor i Oslo, 24 år, jente.
Har en del bekjente, men har ingen som jeg vet at vil være der for meg uansett hva, ingen å snakke med om dypere tanker.
Jeg får alltid høre av andre at jeg er veldig positiv og omsorgsfull, men jeg sliter med depresjon, tidligere hatt perioder med angst, rastløshet og føler meg alltid ensom.
Jeg er veldig åpen når andre åpner seg mot meg, er ikke dømmende, og vet hvordan det er å ha det tungt selv, så jeg gjør mye for at andre ikke skal ha det tungt.

Legg meg gjerne til :)
Avatar

hei:)

mars 13 2016 - 21:28
Legg meg gjerne til, jente 26, personlighetsforrstyrrelse?, depresjoner, angst.. Trenger også noen å snakke med som forstår...
Avatar

Re: Ønsker nettvenninne :-)

mars 23 2016 - 21:54
Hei!

Jeg vil gjerne snakke med deg om både alvorlige og positive temaer! Jeg er også slik at jeg utad har klart meg veldig bra, med snart to fullførte utdannelser, familie, jobb og alltid mye på gang! Men innvendig er det en annen sak. Jeg er ei jente på 29 fra Trondheim, er glad i å skrive! Send meg gjerne en melding og legg meg til som venn! =)
Til forsiden