Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ønsker nettvenner/ venner mellom 25 og 60

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ønsker nettvenner/ venner mellom 25 og 60

mai 4 2022 - 14:29
Er selv 45 år ung gammel dame som bor på Østlandet. Hvor dere bor spiller ingen rolle- bare en får noenlunde kjemi, og har litt intr for andre enn seg selv:) Er ikke så intr i discord så det er sagt... Er sikkert en bra ting, men jeg vil heller ha noen gode venner som går å "skravle privat", og kanskje litt personlig ting med som jeg blir trygg på og stoler på enn inne på en "felles side". Litt av den grunn er jeg også meget sjelden på Facebook..

Jeg har alltid vært litt usikker av meg, men bedre i voksen alder enn yngre. Alltid følt meg litt utafor - helt siden skolen.. Fikk det bedre på mange vis etter jeg begynte jobbe istedet ganske tidlig. Har ingen videre utdannelse. Klart meg likevel, men har aldri hatt lengre perioder med full jobb,og har deltid fortsatt. Trives med det pga psyken, men har jo aldri god råd... Det er en av mine egne "løsninger" på ting som jeg klarer leve med som regel:)
Jeg trenger litt tid for og stole på folk, men da jeg først gjør det, så kan jeg være ganske åpen av meg. Kan ha mine moderate depresjoner og noe lettere "angst" , men som regel ikke sånn at de er "ødeleggende" for hverdagen. Er heller ikke mange som vet om det der- for utad er jeg mest blid, og i godt humør, og har også en porsjon humor- heldigvis! Det gjør ting litt enklere:) Er nå også i godt humør jeg foretrekker være- pluss prøve litt bra ting hver dag,selv om det ikke er så store tingene:)

Jeg har sambo, ingen unger, men likevel til tider ensom. Noen ganger er det bare godt være for en selv, men andre ganger så savner man noen flere kunne prate med om det meste, og kanskje finne på noe med.

Mine intr er bl.a fotografere/ ta bilder, natur, musikk, danse(kan ikke men..), reise/ turer, museum, cafe, mat/ drikke, film, lese bøker, blomster, dyr, kryssord, puzzle, gå tur, litt "overnaturlige" ting, med mer...

Setter pris på en melding( du må sende venneforespørsel først innpå her..) - og fortell gjerne litt om dere selv da...Ikke kun et lite "hei".. :p Gleder meg til og høre fra dere!!:)

....og nå er endelig hele teksten min lest...- Takk for tålmodigheten og tida! :p
Avatar

Hei:)

mai 4 2022 - 19:38
Jeg har sendt deg en melding og venneforespørsel:)
Til forsiden