Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ønsker mer Plinging fra telefon

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ønsker mer Plinging fra telefon

jan 30 2020 - 21:14
Hei,
Etter at jeg kom ut av et dårlig forhold har jeg mistet kontakt med mange venner. I tillegg har jeg generelt mistet kontakten med mange i den tiden jeg var i forholdet. Jeg merker det er trist hvor stille dagene er blitt mtp. å fortelle litt om hva som skjer, hva jeg skal i helgene, eller bare få høre fra andre hvilke planer de har, vite litt om hva de gjør om dagene.

Det trenger ikke å være spesifikke samtaler eller dype emner hver gang eller noen gang. tenker bare på det å få en felles snap/melding, eller ha noe å åpne og det å kunne dele tilbake. Hvis du ønsker det samme så gjerne legg meg til :)

Du må ikke være fra Bergen selvsagt. Jeg er forresten en fyr i 20-årene med hund, trener og liker å være aktiv, men også å slappe av. Har ikke noen psykiske lidelser eller sånt, bare som nevnt tidligere merket at vennekretsen er blitt litt mindre med tiden!
Til forsiden