Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ønsker meg venn(er)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ønsker meg venn(er)

sep 30 2019 - 00:47
Ønsker meg venn(er)Sep 29 2019 - 22:28Jeg er ei dame på 44 år som er veldig ensom, jeg har noen venner her i Oslo men føler meg allikevel ensom. Jeg er nygift til verdens snilleste og mest tålmodige mann men tror forholdet vårt har godt av at jeg får meg en eller flere gode venn(inner). Jeg er også mamma til 2 gutter, en på 20 år og en på 9 år.
Jeg sliter psykisk med angst/depresjon og regulerer dette med overspising, jeg er for tiden hjemmeværende da jeg er går i behandling.
Jeg søker ærlige mennesker som kaller en spade for en spade, og tåler det samme tilbake.

Bor du i Oslo eller omegn så skriv gjerne et par ord.
Avatar

Spade for en spade ????

okt 13 2019 - 19:31
Hei.

Jeg liker det. Kalle en spade for en spade! Jeg er helt enig med deg! Sliter litt om dagen med mye uro og en mild depresjon. (er på vei inn i systemet). Jeg kjenner til depresjon gjennom andre, men dette er første gang jeg er der selv. Den er mild men allikevel så ødeleggende.

Alltid godt med nye bekjentskaper og venner. Legger deg til som venn jeg ????

Håper å høre fra deg
Avatar

Venner

okt 18 2019 - 13:34
Hei,jeg er 45 år,har også helseplager som jeg utreder,noe som gjør at man kan føle seg mye ensom på dagtid for tiden,hadde vært fint og bli kjent med andre som er i litt lik situasjon.Send meg gjerne en melding.
Avatar

Hei

nov 27 2019 - 23:07
Det er alltid godt med nye bekjentskaper og venner :) vil gjerne bli kjent jeg. Mvh
Til forsiden