Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ønsker meg sårt en venninne i Drammen.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ønsker meg sårt en venninne i Drammen.

april 11 2019 - 01:25
Jeg er redd og engstelig hele tiden og veldig nervøs noe jeg har slitt med så lenge jeg kan huske men jeg prøver å presse meg ut i livet selv om det er veldig vanskelig.

Angsten gjør at jeg ikke tør å ta kontakt med andre der ute men jeg ønsker meg så sårt en venninne å finne på ting sammen med da jeg kun er alene hele dagen og isolerer meg helt hjemme.

Jeg liker dyr, hund, gå tur, spise ute, cafe, shopping, skogsturer, kino, bowling, sverigetur osv.

Hilsen dame 38 år fra Drammen.
Avatar

gutt uten bildeler

april 11 2019 - 03:16
Kan du ikke heller si venn, jeg er ikke jente. Blir også 38 i slutten av 2019. Er 37 med andre ord. Jeg er schizotypal med alle følger, må bort fra hvorenn jeg bor, jeg bor ikke i Drammen, men, derfor kontakter jeg deg, jeg skal jo langt bort herfra. Har vært sosialt isolert i minimum 15 år, men egentlig rundt 20, år, jeg liker alle de tingene du skal drive med, kan vi ikke bare sørge for at jeg kommer meg til Drammen, og så blir alt bra. Ser det ut som.

Jeg kan ikke prate med menn, heller, for jeg er ikke interressert i bildeler, så, vi burde kunne prate sammen. Og være sammen.

Mvh, Drammen awaits. Hiv deg på for livets skyld. Jeg er jævlig lei av å være isolert i flere tiår også. Så derfor så kan vi jo finne på ting.

Finnes ingenting slibrig i hva jeg driver med her, det må jo være veldig fint å få en ordentlig venn. Vanlige folk skjønner ikke isolasjon osv., hiv deg på vennandetoget. Dvs. en gutteversjon av venninne. Det går ihvf an. Svar gjerne, jeg er også lei av alt sammen.
Til forsiden