Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ønsker flere venner i Oslo området, og har bipolar lidelse, er det noen andre som også har denne diagnosen?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ønsker flere venner i Oslo området, og har bipolar lidelse, er det noen andre som også har denne diagnosen?

des 28 2021 - 22:14
Hei er en kvinnelig student på 25 år med bipolar lidelse. Er en person som er glad i å gjøre mye til enhver tid. Hverdagen min består av jobb, studier, og være litt sosial. Interresser som jeg har er svømming, gå turer, spille brettspill, gå ut å spise, sole meg, shoppe, gå tur og mye mer.

Er det noen som har bipolar lidelse inne her, hadde vært litt gøy å få noe tips og triks, og utveksle noen erfaringer. Jeg vil selvfølgelig også bli kjent med andre som ikke har bipolar lidelse

Jeg ønsker en venn som jeg kan finne på noe med, og som gjerne er litt ernergisk sånn som meg
Avatar

Bare meg.

des 28 2021 - 23:49
Hei du,

Jeg er ei jente på 29 år som bor i Innlandet. Jeg er innom Oslo i ny og ne og har hatt planer å flytte nedover en stund. Jeg selv har en stemingslidelse og har slitt mye med angst/depresjon. Som person er jeg både energisk og kreativ og er glad i å gjøre mye forskjellige ting som turer, brettspill/ps-spill, spise, vin/mat, shoppe, trene og oppleve noe nytt. Ellers går det i serier, film og sofatid. Jeg studerer på nett nå og er for øyeblikket ikke i jobb fordi jeg jobber i restaurantbransjen hvor det er mye permitteringer o.l på grunn av pandemien.

Jeg ønsker også nye bekjentskaper og noen å finne på ting med.
Ta gjerne kontakt.
Avatar

M30

jan 5 2022 - 00:32
Hei

Flyttet til Oslo for 4 år siden. Har noen få venner, men dessverre har det ikke vært så enkelt som man skulle tro å få venner i en storby. Ta gjerne kontakt.

Avatar

Tachysensia

jan 5 2022 - 00:53
Er interessert i venner. ta gjerne kontakt.
Til forsiden