Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ønsker en venn eller noen å snakke med :)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ønsker en venn eller noen å snakke med :)

aug 24 2020 - 23:20
Hei! Jeg er en dame på 38 år, som desverre ikke har noen venner. Jeg jobber veldig masse og mye med mennesker i alle situasjoner. Dette mestrer jeg veldig, og brenner for jobben min. Men jeg sliter veldig med panikkangst og depresjoner bla.annet (De fleste ville nok ikke trodd det) Jeg er veldig ensom og er veldig ofte trist på fritiden. Jeg har ingen å gå på kafé med eller invitere i bursdag feks. Jeg har jo familie, men det blir ikke helt det samme. Jeg ønsker så gjerne å bli kjent med noen som kjenner litt på det samme. Jeg trenger en venn :) håper på et svar!
Avatar

RE:

aug 26 2020 - 20:51
Send meg en pm :)
Avatar

Re: Ønsker en venn eller noen å snakke med :)

sep 20 2020 - 15:01
Hvor bor du?
Avatar

Re: Ønsker en venn eller noen å snakke med :)

okt 14 2020 - 17:02
Bare å sende melding om du vil prate :) finner meg litt i samme situasjon :/
Avatar

Re: Ønsker en venn eller noen å snakke med :)

okt 14 2020 - 21:51
Kjenner meg igjen i det du sier. Jeg er snart 30, jobber 100%, har barn og familie. Jobben krever mye av meg, men jeg liker den. Mange av vennene fra tidligere har jeg bare sporadisk kontakt med. Jeg sliter nesten daglig med angst og bekymringer. Jeg savner en ekte venninne/venn som kan vise reell forståelse.
Avatar

Hei

okt 15 2020 - 11:03
Føler meg litt i samme situasjon og blir ofte ensom, selv om jeg har familie.
Er 42 år og kommer fra Bergen. Ta gjerne kontakt.
Avatar

Ensom i Larvik.

sep 28 2021 - 23:10
Jeg har akkurat blitt separert, og dermed mistet min beste venn gjennom 13år. Jeg har ikke så mange andre, og et stort tomrom å fylle. Jeg er snill og varm, og har ikke store krav, men setter pris på ærlighet. Ønsker å bli kjent med noen som bor i nærheten og som kan sette pris på en usikker, men rolig mann.
Til forsiden