Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ønsker du en å snakke med?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ønsker du en å snakke med?

aug 2 2016 - 02:08
Hei alle sammen :)

Jeg er en 26 år gammel gutt som ønsker å være en ressurs for andre :)

Jeg har gjennom mine 26 år opplevd mye rart og gjort meg mange erfaringer :) Heldigvis har jeg alltid hatt mennesker som har villet lytte til meg og hjelpe meg.

Har fra og til gått til psykolog og lært utrolig mye fra det :)

Dette har gjort med til en reflektert, jordnær og ydmyk person :) jeg er positiv, empatisk og tålmodig :)

Jeg ønsker å gi andre den samme mulighetene jeg har fått og kanskje finne noen nye venner samtidig. Så om du har behov for å snakke med noen om noe og få noen vell valgte ord tilbake så er det bare å sende meg en pm :) alder og kjønn spiller ingen rolle for min del :)

Kan kjapt nevne noen stikkord om mine personelige erfaringer: depresjon, angst, samlivsbrudd, aggresjon, tap av familie medlemmer, følelse løshet, legning, sexuellt overgrep og sexuelle utfordringer(lyst, frykt, sperrer). Dette er ting jeg har opplevd selv eller hjelpt nære venner igjennom.
Avatar

aug 2 2016 - 11:44
Hei. Regne med du e fra Fredrikstad? Ser ikke etter en terapist till å hjelpe mæ bli frisk, men æ prøve å finne mæ noen venner I området å henge med :)
E egentlig en inne person (nerd) som like å sitte foran pcn og spille, se på film, serier osv, enda bedre om det e med venner, men like også veldig godt å dra till byen å møte folk (spesielt fra det hær forumet), spise lunsj sammen, prate og vandre i byen og sånt.

Høres det interessant ut?
Mann 31.
Til forsiden