Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ønsker å bli kjent med nye mennesker.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ønsker å bli kjent med nye mennesker.

des 27 2015 - 02:02
Savner gode venner.,Snart er det nyttårsaften igjen og jeg har ingen å feire med.Blir vel å være sammen med moren min i år også-.Føler meg så alene i å ikke takle livet.Jeg er uføretrygdet,Angst har jeg .Lite sosialt nettverk,ingen nære venner, Vil så gjerne bli kjent med noen her inne .Jeg har også barn.Er det noen i litt samme situasjon som ønsker å bli kjent?
Avatar

Hei

des 27 2015 - 09:06
Er alt bare negativt. ..?
Avatar

Hei:)

des 27 2015 - 14:17
Nei alt er ikke bare negativt.Men i går når jeg skrev dette så var det ganske svart.Syns det er vanskelig å komme ut av den bobla jeg er i. Savner å ha nære venner.Håper noen vil bli kjent.
Avatar

:)

des 27 2015 - 17:32
Skrev litt mer også som ikke kom med :( skrev at idet du skriver har du mange ressurser; ) har det på samme måte ang ingen å ha det sosialt med. De jeg kjenner har sine egne familier mens mine bor langt unna .og de fleste er opptatt med seg og sitt. .er det ingen mental helse gruppe I nærheten av deg du kan bli kjent med noen :)
Til forsiden