Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nytt kapittel i livet, hadde satt pris på noen venner (Rogaland)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nytt kapittel i livet, hadde satt pris på noen venner (Rogaland)

des 19 2016 - 05:27
Etter en tøff skilsmisse og endringer i nettverket mitt, så er jeg mye ensom. Det hadde vært fint å bli kjent med nye mennesker, alt fra en kopp kaffe, en tur i frisk luft, eller bare sløve i sofaen over en prat. Jeg er egentlig supersosial, men sliter litt med dårlig selvfølelse og angst. Det kan derfor ta litt tid å bli godt kjent med meg, men jeg jobber for å bli flinkere i sosiale settinger. Jeg bor i sør-rogaland, er 36 år og har 2 barn.
Avatar

Re: Nytt kapittel i livet, hadde satt pris på noen venner (Rogaland)

des 28 2016 - 22:10
Hei, jeg har lyst å treffe noen i Stavanger-området på min alder. Jeg er en mann på 32, slitt et par år med angst, og ønsker en samtalepartner, blant annet om dette temaet... Send melding hvis du er interessert og bor i nærheten.
Avatar

hei

des 28 2016 - 23:13
hei:)jeg har skrevet meld til deg og sendt deg venneforespørsel:)
Avatar

Hei

jan 1 2017 - 00:54
Heisann!
Jeg bor ikke i rogaland, men har hatt det tøft jeg også da jeg ble alenemamma. Snakker gjerne med deg dersom du skulle ha behov for dette!
Til forsiden