Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nyetablert i Oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nyetablert i Oslo

juli 21 2021 - 20:14
Hei på dere medmennesker. :)
Jeg har nettopp flyttet inn på Majorstua for å jobbe. Nettopp ferdig utdannet og jobber på Ullevål. Jeg ønsker å bli kjent med andre mennesker i sosiale sammenhenger og ikke bare i pasient sammenheng. Dersom du er interessert i å gå turer, prate og bli kjent med en rolig sjel.

Litt om meg:
Jeg er 23 år gammel og ferdig utdannet bioingeniør. Jeg bodde før på landet og kunne aldri tenke meg å bo i byen, men her er jeg da...
Jeg stortrives å ha kort vei til alt. På fritiden driver jeg å lager store matretter ettersom jeg elsker å kunne lage mat til andre. Det er en glede å kunne spre mer glede til andre. Aktivitetmessig trene jeg ofte kampsport.

Ellers går jeg mye turer i Vigelandsparken ettersom jeg hadde før hund og ønsker å holde meg i gang.

Andre hobbyer er gitarspilling, sjakk, musikk og serier. Jeg har trappet en del ned på spilling for min egen del, men klarer ikke å gi slipp på Simcity.

Dersom det skulle være interessere å bli kjent med meg er jeg fullstendig åpent til å snakke på nett eller møte fysisk så lenge smittereglene opprettholdes. :)
Avatar

Drosjeboms

juli 22 2021 - 06:08
Jeg har ikke akkurat noe rating. Spiller bare for moro skyld, så ikke forvent at jeg kan mange åpninger. ;)
Avatar

Drosje oms 2

juli 22 2021 - 12:42
Da har jeg noe å lære :). Sender deg en venneforespørsel, så kan vi ta ett spill!
Avatar

Hei!

juli 22 2021 - 16:55
Hei, har sendt deg PM! :)
Til forsiden