Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nye vennskap søkes i Troms-Tromsøområdet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nye vennskap søkes i Troms-Tromsøområdet

feb 18 2022 - 17:03
Hei. Det er litt nytt for meg å søke etter venner på denne måten, men jeg prøver.

Jeg er en dame som nærmer meg 30 år. Da arbeidssituasjonen min har endret seg til noe jeg ikke synes er greit det siste året, pluss at jeg har møtt drømmemannen i Tromsø, planlegger jeg å flytte til Tromsø-området i løpet av sommeren. Jeg kjenner selvfølgelig "ingen" der og er veldig interessert i å få en omgangskrets i området. Søker jobber innenfor en times kjøring fra byen. Det hadde vært fint å starte allerede nå å prate med noen. Om du er mann, dame, eller begge deler spiller ingen rolle. Alder er heller ikke så viktig.

Litt om mine interesser:
Har en schæferhund som betyr enormt for meg. Hun er verdens snilleste hund. Vi liker å holde oss i aktivitet. Er mest glad i langrenn på vinteren og turer i skogen, marka og fjellet. Jeg kan godt tenke meg venner som blir med på gåturer i fjellet sammen med oss.
Jeg er glad i å strikke. Jeg tar gjerne imot eller drar på strikkebesøk (skravlekvelder).
Det hadde vært koselig å ha noen som ellers blir med ut å spise f.eks, eller som vil ha/komme på middagsbesøk av og til. Jeg føler at jeg blir ganske "mettet" av sosial kontakt i ukedagene gjennom jobben min, så det er i ferier og helger jeg har mest å gi.

Jeg er nok ikke så flink på "small-talks" som jeg skulle ønske. Tror nok jeg kan virke ganske sjenert i starten. Jeg er egentlig ganske morsom og rar. Jeg tar ikke meg selv så høytidelig. Kan være ganske barnslig og leken, men er selvfølgelig særiøs når det må til. Som venn er jeg en som gjerne stiller opp når det trengs. Jeg mener selv at jeg har et veldig åpent sinn.

Send gjerne melding..
Til forsiden