Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nye venniner, kompiser og par med & uten barn :)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nye venniner, kompiser og par med & uten barn :)

april 19 2013 - 16:11
Har akkurat flyttet hjem til Oslo igjen, og må bygge opp et nytt nettverk.
Jeg bor sammen med gubben, sønnen på 4år, to hunder og to katter. Jeg er hjemmeværende, å livet begynner å bli kjedelig.
Skulle gjerne gått på kafé, kino, ut en fredagskveld for en drink, gå turer, playdate med kidsa, lage mat og servere vin til middagsgjester er bare noe av det jeg kunne tenkt meg!
Jeg elsker oslo sommeren, parklivet med grilling, soling, gode venner, unger, bikkjer.. Langøya er en favoritt, bading, kald vin, bare nyte livet i godt selskap!
Ta kontakt!
Avatar

Hei:)

april 25 2013 - 14:39
Jeg er en mann på 40 fra Drammen som er ofte i Oslo,jeg har god tid og få å bruke den på. Jeg håper på flere venner og bekjente.
I første omgang kan vi bli kjent over nettet. Jeg har ikke barn. Men prøver å få låne en hund å lufte

Hva sier du til å bli kjent?
Avatar

hei!

juni 27 2013 - 20:25
Hei!
Googlet nettopp vennesøk og fikk opp denne siden, så laget jeg meg likesågodt en bruker. Og tittet gjennom her, og følte meg veldig igjen på dine ord!
Jeg bor sammen med mann og sønnen på 3 og hunden vår her i Oslo. Har bodd i Oslo i mange år nå, og trives forsåvidt godt - men kjenner jeg mangler en god venn i nærheten. Mange av mine barndomsvenner har flyttet tilbake til hjembyen.
Send meg en melding om du ønsker:)

Til forsiden