Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nye venner på sørlandet?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nye venner på sørlandet?

des 8 2013 - 16:45
Hei alle sammen :)
Innlegget her er skrevet av en som andre utad oppfatter som supersosial, aktiv og absolutt ikke er typen som sitter mye alene...men er det tilfelle? Ja, jeg vet nok hvem mange er, hilser på dem på gata, får stadig høre vi må ta en kaffe en dag.. men skjer det noe med dette? Har også ett hav av bekjente på facebook som fra tid til annen sender ett hei, men blir ikke no mer en dette. Folk rundt meg idag virker alltid opptatt med seg og sine. Folk poster innlegg om sin superfantastiske førjulsstemning i hjemmet og alt virker rosenrødt...men er det virkelig det? Er alle virkelig superopptatt i sine super fantastiske inredede hjem, og altfor opptatt til å dele litt tid med noen andre? Er virkelig "vennekvoten" fylt opp? Eller er dette mer ett faktum av at folk mer enn før, er redd for å fremstå som mindre velykkede utad og derfor vegrer seg for å gjøre noe ut av denne "vi må ta en kaffe en dag" kommentaren.
Selv er jeg ganske kreativ og flink til å underholde meg selv slik at jeg veldig sjelden kjeder livet av meg, men det er klart at det hadde jo vært mer ålright å være flere av og til.
Det hadde vært skikkelig ålright med flere som tekstet ei sms og sa, eller jeg kunne tekstet ei sms og si "Er i området og har lyst på ei kaffe - er du heime eller i nærheten?" Skal teste ut ei ny oppskrift i morgen, kommer du innom eller? Eller, nå har navnet mitt tronet førsteplassen på WII sport spillet mitt i ei evighet her, trenger nye utfordringer eller teste ut 2 player funksjonen.." Eller, turløypa på utsida her frister til ei tur - lyst til å bli med? Eller skal vi bowle en dag, eller leie noen filmer? Hva med å bare samles for ei skravlings ei dag? Er heller ikke redd for meldinger som - nå har jeg ei skikkelig kjiip dag, kan du ta deg ei tur? Klart jeg stiler opp :) Eller, du sliter med noe og trenger litt hjelp men ikke tørr å bry noen... for noe tull! Klart du kan spørre, de fleste mennesker er glad for å hjelpe noen.
Om du er ung eller gammel, mann eller dame, norsk eller utlending spiller ingen rolle. Her er jeg på søken etter noen å bruke tida mi sammen med fremfor å kaste den bort bak ei pc skjerm. Joda, greit med ei trøsteskjerm å gjemme seg bak, men kunne jeg velge å se deg "live" eller på bilder du laster opp på "tryneboka" hadde jeg helt klart fortrukket liveversjonen.
Jeg er ærlig, direkte, ikke redd for å drite meg ut, ikke redd for å prøve noe nytt, ikke redd for å bruke tida mi på andre, setter pris på å føle meg nyttig.
Jeg mistrives kun med en ting. Falske mennesker...dem som smiler til deg og later som om de er min venn... om du seriøst mener du kunne tenke deg å utvide omganskretsen din og ikke er redd for å være deg selv, send meg ei melding da vel??
Jeg er en ganske normal jente med samboer og tenåringsønn, så er kun vennskap jeg er ute etter. Er glad i mannen jeg har :)
Holder selv til i Arendal
Avatar

hei

des 27 2013 - 12:11
hei. jeg vet ikke om jeg er for sent ute?

jeg er kim andre, jeg er 33 år og bor i lillesand.
singel,og ingen barn.

er fysioterapeut og driver et spa med min svigerinne.

har veldig lyst til å bli bedre kjent med deg..


forteller mer siden?

klem

Redigert av administrator: Fjernet linker
Avatar

flere venner

des 27 2013 - 13:05
36 år, gift med 2 store barn. Fra Kr. Sand.
Ønsker flere i vår vennekrets for en kopp kaffi, hytte turer, kino m.m.
Elsker besøk og gå på besøk :) Singel, gift, skilt, alder. Alle er velkomne!

Legg meg til da vel ;)

Avatar

Ikke for sent :)

des 29 2013 - 09:15
Hei,
jeg har lagt dere til og skriver litt mer lengre ut på dagen :)
Avatar

Har vi noe felles

jan 15 2014 - 22:44
Hei Sørlandet77. Du slår meg som en som minner om meg selv, eller i alle fall sånn jeg kjenner det, og jeg er interessert i å finne ut om vi kan ha noe til felles. Er selv ei jente som savner noen å finne på diverse ting med, alt fra å gå en tur til å dra på shopping, ta et glass vin, en sleng på kafe, gå på kino, prate+++ Har selv samboer og også gode venner, men ønsker nye mennesker i livet mitt. Merker at når en ikke har barn så er det ikke like lett å komme i kontakt med folk. Er ærlig og pålitelig. En du kan stole på. Forventer ikke noe annet tilbake. Jeg lever et vanlig liv og er ei helt vanlig jente. Om du ønsker å vite mer om meg, legg meg gjerne til og skriv noen ord, så ser vi hvor det fører. :)
Til forsiden