Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nye venner j18

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nye venner j18

april 10 2017 - 01:09
Hei!
Søker venner. det hørtes veldig dumt ut hæ? men ja vil gjerne ha noen å kunne prate med om alt å ingenting. om det så skal være fælt eller fantastisk.
selv er jeg en jente som knapt holder hode over vann. jeg sliter med depresjon, angst og sosial angst så please forgive me om jeg ikke svarer med en gang.
som de fleste har jeg ikke dårlige dager. de fleste dagene mine er dårlige, men jeg har mine gode dager også.

er ikke så negativ å prate med, men nå i dette øyeblikk som jeg skriver så er jeg ganske lavt nede..
but hey hvem blir vell ikke litt trist på natta uansett?

skal prøve så godt jeg kan å forklare meg selv til vanlig. jeg liker å smile og le. musikk og Netflix er life. har litt alkohol problemer siden jeg føler meg glad når jeg er full men hvem blir vell ikke det?

som sagt jeg holder hode knapt over vann, men akkurat nå så føles det ut som jeg drukner. en hjelpende hånd opp til overflata hadde vært fint.
Avatar

Re: Nye venner j18

april 10 2017 - 05:18
Sender deg pm og venneforespørsel:)
Avatar

Hei.

april 11 2017 - 12:39
Ta gjerne kontakt med meg :) Jeg er en jente på 19 og sliter mye med sosial angst selv.
Avatar

Re: Nye venner j18

april 17 2017 - 01:14
Bare til å ta kontakt med meg om du ønsker! Jeg er også en jente på 18 som sliter med bl.a depresjon og sosial angst
Avatar

Hei :)

okt 28 2017 - 18:02
Hei jeg er en Ungdom på 21 år blir 22 nå i desember og født i 95, jeg hadde mye depresjon og Angst får 5 år siden nå, men jeg er Frisk nå osv. Jeg er veldig Omtenksom og følsom person ovenfor andre, jeg er veldig omsorgsfull som alle sier om meg. Jeg er her for og prøve og hjelpe andre som sliter med både psykisk og fysisk. Men jeg vil gjerne bli bedre kjent med deg her, jeg er fra Sørlandet og bor i Mandal. <3
Avatar

:)

okt 30 2017 - 18:03
Jeg vil gjerne bli kjent :) er selv ensom, og etter det du skrev har vi mye til felles. Sender deg en melding
Avatar

Re: Nye venner j18

nov 9 2017 - 22:34
Heisann, må si jeg kjenner meg igjen med noe av du føler. Men du virker som ei veldig humorstisk og optimistisk jente. Når du nevner at du bruker alkohol som erstatning er jeg veldig kjent med rusmidler og har brukt mye selv oppgjennom åra. Er 18 jeg også, men starta med masse dumt allerede i 13-års aldern. Er i en start-fase av å kutte ut alt og alle innen det miljøet, så kjenner mye på ensomhet atm. Gjerne å sende pm, tror vi begge kan få utbytte av det :)
Til forsiden