Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nye venner i Trondheim

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nye venner i Trondheim

april 14 2016 - 19:45
Hei, mannlig student på 26 her. Skulle gjerne stiftet nye bekjentskaper i Trondheim, da nettverket mitt begynner å bli lite. Hovedgrunnen for tapt nettverk er vel at folk flytter etter endt studietid. Har litt problemer å finne nye, da jeg ikke vet hvor jeg skal lete. Så prøver å legge inn en post her, så får man se hvor det fører :)

Jeg er som sagt en fyr på 26 år. Er en snill og omtenksom type, noe innadvendt (trolig derfor jeg sliter med å finne nye venner ;p )
Men om noen er interessert i å ta en øl, gå en tur, kino eller andre hverdagslige aktiviteter så blir jeg glad for en melding.

Om du er gutt/mann, jente/kvinne spiller ingen rolle, men om du/dere sliter med homofobi, så passer vi nok ikke som venner. Strengt tatt ikke nødvendig å opplyse om det i 2016, men shit au, jeg er homofil :)

Så send meg en melding om du vil finne på noe, og kanskje det blir et vennskap ut av det. Det hadde jo vært gøy :)
Avatar

Hei!

april 14 2016 - 21:02
Er også fra Trondheim og på utkikk etter nye bekjentskaper. Er en mann på 29. Streit sjøl, men gjør ikke meg noe at du ikke er det. Legg meg til dersom du vil chatte eller finne på noe.
Avatar

hei tronheim

april 15 2016 - 17:48
hei jeg bor ikke i tronheim. men i Trøndelag bor jeg.. jeg var i tronheim i fjor, men var ingen å reise med. jeg søker å kunne finne venniner/kompis. har aldri hatt noe nær bestevennine. men heller få bekjente. jeg er ikke så flink til å prate for meg, og er ikke så utadvendt jeg heller!, jeg har ikke snakkeegenskapen som mange som er flink på, det å smalltalk.
min støttekontakt var vedig flink til å smalltalk med alle, og lett å komme i kontakt med. det er liksom ikke jeg. derfor resulterer det sitte alene.
Til forsiden