Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nye venner i Oslo, eller utenfor? Søker medmennesker, venner, genuine positive til tross for utfordringer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nye venner i Oslo, eller utenfor? Søker medmennesker, venner, genuine positive til tross for utfordringer

okt 10 2020 - 10:27
Hei, kjære deg,

Er et ganske normalt (dame-)menneske selv, og er både hyggelig, oppegående ,velutdannet, snill , empatisk og positiv. (Litt « barnslig", kanskje, da jeg lett lar meg begeistre over små ting, slik mindre barn gjør) . Glad i barn , ungdom , og dyr ( særlig hunder), naturen, blomster og planter. Men ingen friluftslivfriskus. Går mye vanlig tur, med hund, uten å bære tungt eller å legge ut bilder på sosiale medier.

Likevel har jeg vært utsatt for noen litt uheldige omstendigheter og skadelige folk ( narcisster) og jeg har fått noen kroniske skader/ sykdom (usynlige , men smertefulle) , som har gjort at jeg etter hvert har blitt litt sosialt forsiktig , særlig i gruppe- situasjoner. Og litt ensom. Til tross for at jeg har både tenåringsbarn og samme kjæreste gjennom ti år.

NB! Jeg er forøvrig hundre prosent trofast, både mot kjæresten min som jeg elsker, og mot andre mennesker jeg blir glad , i og venner med! Stiller opp og strekker meg veldig langt for andre.

Har noen få gode venner, (aldersmessig fra 35-85) både kvinner og menn. Men de fleste bor et godt stykke unna. Er selv alenemor med veldig mye ansvar ( for eget barn og gamle , syke foreldre). Så sliter med å møte nye folk via vanlige kanaler ( hobbyer, klubber etc ), da jeg har veldig lite fritid. Mangler bil. Og med Corona på toppen har det jo blitt enda flere praktiske begrensninger.

Men har likevel behov for noen nye, ekte og inderlige venner, som ikke er overflatiske. Som er åpne og forstår at livet kan gi en ganske mange harde leksjoner , praktiske utfordringer, sykdom og gørr, men som likevel ikke gir opp, blir bitre eller kun skal klage. Noen som , i likhet med meg, klarer å glede seg over enkle gleder og gode timer, uten å bli bitre!

Betyr ikke at man ikke kan lufte sine problemer eller utfordringer. Være åpen. Bare ikke grave seg ned i dem og alltid vinkle ting negativt. Søker altså folk som selv søker det positive til tross for det vonde. Og som har mye selvironi og galgenhumor uten å bli useriøse.

Jeg trives godt med venner av begge kjønn og i ulike aldre. Med mannlige venner synes jeg kommunikasjonen blir uten så mye drama ( har aldri vært en sånn jente som driver med « drama» selv). Men det som jo kan bli en utfordring, er sjalusi, særlig når mannlige venner får seg (ny) kjæreste, som ikke er villig til å bli kjent med meg og kun dømmer meg utenfra( var ganske pen en gang og har skjønt at det ikke er så lett for andre damer å takle. Men i en alder av snart 50, og med noen smertefulle kroniske lidelser så blir jo heldigvis denne " utfordringen" mindre og mindre " synlig" og problematisk. ( litt selvironi og galgenhumor må man ha) .
Selv er jeg ikke sjalu, og blir helt matt av denslags. Men jeg driver da heller ikke å flirter med mannlige venner, eller andre menn enn min kjæreste! Og er du mann og leser dette, så vit at jeg kun besvarer seriøse henvendelser som ikke forsøker seg på noe som helst av flirt eller utroskap. .

Så min oppfordring og ønske er at folk som kontakter meg og har lyst å bli kjent oppfører seg seriøst, hyggelig og snilt! Skriftlig og IRL! Vi må respektere hverandre uavhengig av kjønn , alder og utseende. Vær et medmenneske!

Så nå tenker jeg at jeg har skrevet nok for denne gang. Kanskje litt for mye? Men «den som intet våger intet vinner», så jeg poster dette nå uansett , uten å kikke over og redigere. Beklager evt. " trykkfeil"

Beste hilsen Bia ( 48; men som altså er så opptatt av alder selv. ), fra Oslo
Avatar

Hei :)

okt 10 2020 - 16:17
Legg meg gjerne til som venn. Ha en fin helg. Mvh :))
Til forsiden