Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nye venner i Kristiansand

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nye venner i Kristiansand

april 16 2019 - 09:28
Jeg er en mann i slutten av tredveårene. Jeg liker å se film/serie, reise litt, dra ut en tur på byen av og til. Jeg anser meg selv som en oppegående og morsom person. De siste årene har jeg mistet mye av kontakten med de opprinnelige vennene mine og forsøker på denne måten å treffe andre som er i liknende situasjon. Eller kanskje har du flyttet til byen og ikke kjenner så mange.

Bor du I Kristiansand eller i nærheten, så kan du legge meg til som venn, slik at vi har muligheten til å skrive til hverandre.

Ha en fortsatt fin dag :)
Avatar

Hei

april 17 2019 - 00:20
Jeg er langt unna men vil ønske deg lykke til.håper de fra Kristiansand tar kontakt med deg.høres kult ut med å gå på bar.
Avatar

Re: Nye venner i Kristiansand

april 17 2019 - 14:58
Jepp, det er moro å sitte på en bar å kjase om alt og ingenting :) Livet går fort..
Avatar

Heisann

mai 2 2019 - 18:15
Jeg er 47 bor i Kristiansand, er også glad i pub, opplevelser, og liker mye av det livet har å tilby, er også mye ensom og savner en god venn å henge med, jeg har masse interesser og er med på det meste. Ta kontakt med meg på inbox om vi skal treffes over en pils.
Til forsiden