Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nye venner i Grenland, Vestfold og Drammen?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nye venner i Grenland, Vestfold og Drammen?

sep 11 2022 - 18:41
Jeg er en rolig mann på 36 år, snart 37, som ønsker å utvide nettverket mitt. Jeg har sosial angst og har hatt sterk angst for å ta kollektiv transport. Nå har jeg drevet med eksponeringsterapi i flere måneder og føler meg klar for å få meg et nettverk i Larvik, men desto viktigere, også utenfor Larviks grenser.

Jeg har mange interesser, men de jeg setter høyest er: Se på film, gå tur (i det hele tatt være ute i naturen), sjakk, se på fotball, tennis og sport generelt, besøke kunst og kultur, gå på kafé, fotografering, dyreliv, lese, planter osv.

Jeg er et følelsesmenneske så jeg kommer i utgangspunktet bedre overens med jenter og det har jeg igrunn alltid gjort, men sier ikke nei til menn av den grunn. Alder er spiller ingen rolle. Har ei venninne som er i tjueårene og jeg har en kompis som nylig fylte 70 år. Bor du i Grenland, Vestfold eller Drammen, så send meg en melding. :-)
Til forsiden