Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nye venner i Drammen/Lier?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nye venner i Drammen/Lier?

des 18 2015 - 15:08
Jeg er ei jente på 23, som er bosatt i Lier. Flyttet hit for et år siden, og har ingen omgangskrets, sett bort ifra samboer og hans venner.

Venninnene fra hjemstedet møter jeg sjeldnere og sjeldnere på grunn av avstanden, og merker det begynner å bli ensomt.

Jeg savner å ha venninner i nærheten jeg kan stikke innom en tur uten at det må planlegges lenge på forhånd, skravle over en kopp kaffe, eller drikke vin med på lørdagskvelden :)

Hadde også vært hyggelig å bli kjent med noen med samme interesser! Selv har jeg hund, så det kunne vært hyggelig å hatt noen å gå tur med. Er også glad i hest, og dyr generelt.

Ellers er det alltid hyggelig å slappe av hjemme med film, og skravle om alt og ingenting :)


Avatar

hei!

des 19 2015 - 23:06
Jeg er i samme situasjon som deg! Jeg flyttet til Drammen i 2012 og studerte her i 3 år. Alle jeg studerte med er flyttet vekk, så nå står jeg på "bar bakke" utenom samboer og hans venner. Jeg skulle gjerne møtt én eller flere for å bli kjent med i området.

Jeg jobber til daglig i Oslo og er 26 år. Liker å trene og gå turer like godt som en film, gjerne med et glass rødvin ;)
Avatar

Hei!

des 29 2015 - 15:10
Jeg er litt i samme situasjon som dere, kanskje vi alle tre burde møttes :D

Nyinnflytta til Drammen, men kjenner ingen her.
Har ikke hund, ei heller hest eller andre dyr. Men jeg er glad i både vin og film og veldig mye annet.


Avatar

Re: Nye venner i Drammen/Lier?

des 30 2015 - 15:34
Hei!

Er ei jente på 23 år og bor i Drammen. Har veldig liten omgangskrets her og ønsker å få nye venninner. Alder spiller ikke særlig stor rolle, så lenge du også er ei jente som ønsker ei venninne. Pluss hvis du bor i Drammen eller i nærheten! Jeg er blid og aktiv, liker dyr, trening, gå turer, se filmer og sånt  send meg en forespørsel hvis du er ei jente som kan tenke seg å bli kjent med meg!  :)
Avatar

Hei

mars 3 2016 - 22:00
Jeg er en jente på 26 som har bodd i asker nå i snart 3 år men greier ikke å få venner. Jeg har en hund på 3 år og en samboer som jeg har bodd med i 4 år nå. Har bodd flere år i Lier:)
Jeg er glad i å gå turer, dra på cafe, kino, slappe av hjemme, prate og ha en venninne. Har ingen venninner nesten. =)
Avatar

Hei :-)

april 25 2016 - 16:35
Jeg er en jente på 22 år som bor litt utenfor Drammen. Jeg har over en lengre periode (6 år) slitt med depresjoner og angst, så de vennene jeg hadde orket vel rett og slett ikke mer av mitt dårlige humør. I dag har jeg det utrolig mye bedre, jobber 100% og trener en del, men jeg merker et stort savn etter å ha en venn å prate med. Jeg er en veldig rolig person, liker å gå turer i naturen med hund (bortover, ikke oppover), er en fantastisk god lytter, elsker å se filmer og serier og er glad i å bake og lage mat!
Avatar

Re: Nye venner i Drammen/Lier?

april 25 2016 - 17:06
Litt utenfor Drammen her også
Avatar

Åssiden-Drammen-Veninne

aug 17 2021 - 21:13
Er ei damepå 40 år og bor i Drammen.
Vi har kjøpt hus på Åssiden, og akkurat fått ei jente, hun er nå 3 mnd. Har samboer.
Jeg bodde tidligere i Oslo, hvor min vennekrets er, men det blir sjelden da det blir litt avstand. Så da prøver jeg å finne noen gjennom dette forumet da.
Alder spiller ingen rolle. Jeg har også en liten hund som jeg går tur med. Forøvrig er jeg glad og utadvendt, og liker å skravle, så da har jeg sagt litt om meg selv.

Hvis det er noen som har lyst å bli kjent, så er det supert.

Til forsiden