Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nye venner fra hele landet (selv bosatt i Trøndelag)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nye venner fra hele landet (selv bosatt i Trøndelag)

sep 2 2019 - 15:53
Dame på 54 unge år søker vennskap.
For tiden er jeg i en tung fase, hvor jeg må omdefinere det meste i mitt liv...
Trenger å finne tilbake energien..til å leve et liv fylt med glede, nysgjerrighet, varme, tillit, respekt, naturopplevelser, spiritualitet, åndelighet, kjærlighet og raushet.
Jeg tenker ofte (metaforisk, ikke bokstavelig talt) at vi burde være litt mer blind i f h t alle ytre forstyrrelser. Særlig overfor andre mennesker.
Jeg liker å ta godt vare på meg selv (med kosthold, fysisk og psykisk aktivitet), og på alt og alle rundt meg. Men jeg er ikke materialistisk. Virkelige verdier for meg, ligger oftest skjult under overflaten...
Kun naturen og de fleste dyr, er en direkte refleksjon av den/det de faktisk er. Synes jeg.
Hvis du kan lære meg noe, eller bare ønsker å være en venn/venninne, så setter jeg pris på å få høre fra deg.
Kanskje vi kan treffes også. I naturen, på cafe', spise, dra på en fjelltopp, meditere, gjøre yoga, oppleve noe vi kanskje ikke har prøvd før, eller bare ta en prat. Elsker også: musikk (fra klassisk og opera til rock, og alt derimellom), å oppleve andre kulturer/miljøer, sykle, gå turer, lese, spille spill, nyte god mat og drikke, se en god film, lære og prøve nye ting, oppleve naturen både hjemme og andre steder i verden. Jeg er et åpent menneske, og jeg misliker maktmisbruk og urettferdigheter.
Livet er for kort til å bli kastet bort til å vente på noe eller noen som aldri ble.
Gode venner er mer verdt enn alt. Kjønn, alder, "status" o s v er irrelevant.
Ser fram til å få høre fra deg!
Avatar

Re: Nye venner fra hele landet (selv bosatt i Trøndelag)

sep 9 2019 - 09:43
Heia
Jeg ser hva du skriver og kjenner meg alt for godt igjen. Jeg for min del sliter med helsen og har ikke noe voksent liv lenger.
Men jeg tror jeg er godt selskap og en god samtalepartner om du ønsker det. Det lille jeg har av liv er på formiddagen, men det varierer fra dag til dag. Jeg elsker naturen, men klarer ikke noe lange vandringer. Men liker å bare sitte en plass å se og høre på fuglene. Jeg vet ikke om jeg kan lære deg så mye, men jeg er god til å lytte og meget respektfull. Om du vil ta en prat for å lære meg og kjenne hadde det vært hyggelig. Jeg savner i alle fall noen å prate med uten å bli dømt eller i rette satt om du skjønner.
Hører jeg i fra deg?
Til forsiden