Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nye bekjentskaper :)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nye bekjentskaper :)

okt 9 2021 - 18:17
Heisann! Jeg er en snill om omgjengelig gutt på 35 år som ønsker å utvide nettverket mitt. Derfor vil jeg gjerne bli kjent med nye folk av begge kjønn. Jeg har ganske allsidige interesser: Liker å trene, gå tur (spesielt ute I naturen), bade, ta en øl/kaffe, ha gode/dype samtaler, lese bøker, se fotball, bowling og er interessert i psykologi, filosofi og personlig utvikling. Holder til Romerike like utenfor Oslo, men er ofte i Oslo og Lillestrøm området. Ser frem til å høre fra deg :)
Avatar

Nettvenner

okt 10 2021 - 06:24
Hei. Har sendt deg en melding og venneforespørsel. Du må godta venneforespørselen for å se meldingen tror jeg. Hadde satt stor pris på en melding tilbake, selv om du ikke er interessert. Slik at jeg i alle fall vet at du har fått meldingen. Ser ut til å være et problem her at meldinger ikke kommer frem av og til.
Til forsiden