Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nye bekjentskaper :)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nye bekjentskaper :)

okt 9 2021 - 18:17
Heisann! Jeg er en snill om omgjengelig gutt på 35 år som ønsker å utvide nettverket mitt. Derfor vil jeg gjerne bli kjent med nye folk av begge kjønn. Jeg har ganske allsidige interesser: Liker å trene, gå tur (spesielt ute I naturen), bade, ta en øl/kaffe, ha gode/dype samtaler, lese bøker, se fotball, bowling og er interessert i psykologi, filosofi og personlig utvikling. Holder til Romerike like utenfor Oslo, men er ofte i Oslo og Lillestrøm området. Ser frem til å høre fra deg :)
Avatar

Nettvenner

okt 10 2021 - 06:24
Hei. Har sendt deg en melding og venneforespørsel. Du må godta venneforespørselen for å se meldingen tror jeg. Hadde satt stor pris på en melding tilbake, selv om du ikke er interessert. Slik at jeg i alle fall vet at du har fått meldingen. Ser ut til å være et problem her at meldinger ikke kommer frem av og til.
Avatar

Tachysensia

jan 10 2022 - 01:02
Hei. Sender deg en venneforespørsel.
Avatar

.

jan 13 2022 - 14:24
.
Avatar

Re: Nye bekjentskaper :)

jan 15 2022 - 20:02
Hei.

Jeg er en mann på 32 år som flyttet til Østlandet med samboeren for 7 år siden. Med jobb, to barn og pendling har dette med å få venner stått så å si stille.

Jeg holder til i Eidsvoll, men jobber i Oslo. Er gjerne med på å ta en kaffe, øl eller bare slå av en prat.
Til forsiden