Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nye bekjentskaper i Stavangerområdet ønskes

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nye bekjentskaper i Stavangerområdet ønskes

juli 5 2015 - 14:55
Gift kvinne på 26 år søker nye kvinnelige bekjentskaper i Stavangerområdet.

Jeg oppholder meg en del alene i Stavanger i forbindelse med jobb, og det hadde vært fint å ha noen å treffe der av og til ettersom jeg ikke kjenner noen der fra før. Er opprinnelig fra Bergen.

Jobber som ingeniør.

Interesser ellers: Musikk og sang, styrketrening og sport generelt, dyr, mat, spill, osv.
Avatar

Re: Nye bekjentskaper i Stavangerområdet ønskes

juli 10 2015 - 16:41
Hei! Jeg er ei jente på snart 29 år, og er veldig interessert i å treffe nye mennesker :) Jeg er også interessert i musikk, og skulle gjerne hatt noen å gått på konsert med blant annet!
Avatar

Re:

juli 11 2015 - 14:41
Hei, jeg er ei jente på 25.
Bor i stvg, har et veldig lite nettverk her, så hadde vært kjekt å møte nye folk! Har samboer og hund. Interesserer meg for kultur, litteratur, verden, dyr, god musikk og i det hele tatt slike ting! Hadde vært hyggelig å være med på konsert eller noe slikt :) Ta kontakt!
Avatar

Re: Nye bekjentskaper i Stavangerområdet ønskes

juli 22 2015 - 08:26
Hei,

Jeg er en jente på 28år som bor i Stavanger sammen med samboeren min. Jeg er også veldig interessert i å øke vennekretsen min og få nytt bekjentskap:) Jeg er utdannet med en mastergrad, og er interessert i musikk, trening, reise og god mat. Jeg liker å arrangere sosiale eventer og gjøre hverdagslivet mer spennende ved å benytte kultur tilbudet som fins i byen sammen med venner. Ta gjerne kontakt!
Avatar

heisan=)

aug 7 2015 - 17:13
Jente på 28 år her. Har samboer og en sønn på 6 år. En liten chihuahua hund på 1 1/2 år. Ønsker å utvide vennekretsen =))
Avatar

Hei

aug 18 2015 - 23:12
Mann 32 her, søker ne venner i stavanger sandnes. Legg meg gjerne til
Til forsiden