Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nye bekjentskaper, gjerne ikke altfor langt fra Østfold

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nye bekjentskaper, gjerne ikke altfor langt fra Østfold

des 16 2013 - 21:51
Jeg er en mann på 36 år som er nyseparert, og merker at det å være uten partner og ikke minst barn, er veldig tungt. Jeg har to flotte sønner som jeg har annenhver uke, og de ukene jeg er alene tar jeg meg selv i å sitte mye hjemme alene. Mine venner er alle etablerte med tilhørende familieliv, så det er ikke alltid like enkelt å invitere / bli invitert i både hverdagen og i helger.

Derfor har jeg valgt å prøve dette for å se om jeg kan finne nye bekjentskaper, enten over nett eller i virkeligheten. Jeg har en del kamerater, så det hadde vært hyggelig å bli kjent med ei dame.

På jobb og i min vennekrets er jeg en veldig utadvent fyr, men når det kommer til nye sosiale settinger kan jeg nok være litt stille og beskjeden i begynnelsen.

Jeg syns det hadde vært hyggelig å bli kjent med en nettvenn, eller ei som jeg kan går tur med, dra på kino, ta en matbit sammen, eller kanskje til og med en turvenn. Slike ting finner man ut etterhvert, det viktigste for meg er å utvide vennekretsen :)

Ta gjerne kontakt!!
Til forsiden