Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nye bekjente i Rogaland (Sandnes)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nye bekjente i Rogaland (Sandnes)

juli 1 2022 - 10:51
Som så mange andre så skrumper vennekretser inn etter hvert som venner får familie og barn, noen vokser man fra og andre kutter man ut. Selv jobbet mye opp gjennom tiden og masse prosjekter så da blir det ikke like mye sosialt.

Kunne tenkt meg å blitt kjent med nye folk, kvinner som menn, alder innen rimeligheten da jeg er 36 og tror det blir feil å bli kjent med noen på 16 eller 80.

Jeg har samboer, pusser opp hus og hage, vi har 3 hunder, nylig begynt med fridykking, har båt og er ute å fisker litt og ellers lufter oss. Rigget oss til med boblebad og badstu og ellers egentlig et hardtarbeidende liv men koser oss.

Liker intellektuelle samtaler, praktiske ting, diskusjoner, og ellers livet. Drikker lite og nesten ingenting så festing står kanskje ikke på menyen men grilling og pils er alltid fint. Prøver å komme litt i gang med squash og er åpen for mye, og gjerne bekjente som samboeren og kan være venner med og ta del i, eventuelt vennepar eller andre folk.
Avatar

Hei

juli 3 2022 - 22:41
Lagt deg til som venn, snakkes, mann 45 Stavanger,
Avatar

Venn

juli 8 2022 - 12:57
Sender deg en pm
Til forsiden