Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ny i Trondheim

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ny i Trondheim

sep 28 2020 - 20:00
Hei, ny student i Trondheim og etter en lang periode med ensomhet er jeg på jakt etter noen å henge med, noen å gjøre noe med eller bare noen å snakke med.

Selv liker jeg å spille spill, lese, klatring og en del padling men er også veldig glad i samtaler.
Glad i å møte nye folk, men er ikke veldig flink på det, så hvis du er i Trondheimsområdet og føler for bli kjent med en ny person eller bare noen å snakke med, ta kontakt! :)
Avatar

Student

okt 11 2020 - 01:00
Hei,kanskje litt sent. Men jeg er også en ny student i Trondheim. Sliter en del med ensomhet og synes det er vanskelig å få seg venner. Glad i å spille spil,gå turer og strikke.
Avatar

Re: Ny i Trondheim

nov 10 2020 - 19:05
Hei du, er aldri for sent. Strikking er jo en fin hobby, spesielt som student når man som regel ikke har altfor godt råd haha. Har du gått noen spennende turer i Trondheimsområdet ennå? Har ikke gjort mye av det selv ihvertfall.
Avatar

Ny student

nov 17 2020 - 23:37
Hei, er også ny student som flyttet til trondheim i høst. Er veldig gald i å bare snakke om tunge og lette ting, spille brettspill, se på filmer eller gå turer eller bare ta en kopp kaffe/te på kafe. Er også en boknerd så har mange gode boktips. Sliter med litt tunge tanker og sånt så koselig å ha noen å snakke med som forstår.
Til forsiden