Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ny i Trondheim

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ny i Trondheim

sep 19 2015 - 18:12
Hei
Er en gutt/mann på 25 år, som er ny både her på sidetmedord.no og i Trondheim.
Har flytta til byen pga jobb, men er fra en annen del av landet og kjenner absolutt ingen andre her. Er lei av å være alene hver dag, og søker etter nye venner. Liker å lese, se film, gå turer, jogger litt. Er gjerne med ut på byen, på konserter, fotballkamp osv. Er også åpen for å prøve nye ting om muligheten byr seg.

Avatar

Hmh

sep 19 2015 - 21:33
Gammel mann på 38 her. Om ikke det skremmer deg i seg selv kunne du sikker ha blitt med på en tur til estenstadhytta eller noe? Jeg er ikke akkurat en aktiv turgåer, og er feit, så det går IKKE fort, men det rusles nå i ny og ne... Send pm og venneforespørsel om du kjente at det scenarioet hørtes ut som noe du kunne blitt med på. Går som oftest ikke solo btw, bruker å dra med meg ei lita ei på 23 år, så si ifra om det blir "overveldende" å møte flere på en gang. Er ikke noe problem å tilpasse etter behov...
Avatar

Re: Ny i Trondheim

sep 20 2015 - 19:17
Hei Meisen1977
Takk for tilbudet, men er i utgangspunktet ute etter noen som er ca like gammel som meg.
Avatar

Re: Ny i Trondheim

sep 20 2015 - 21:40
Hei, Nettbrett. Bor også i Trondheim, er 26 år. Interessene mine er for eksempel dataspill, og å snakke om alt mulig! Når jeg har lyst og tid bygger jeg modeller. Jeg er meget interessert i riddere (til foots), selv om jeg kan ikke ride ^^. Men kanskje blir det en gang. Bueskytting liker jeg også. Jeg ønsker meg å utvide den middelalder-hobbyen.

Ellers er jeg ikke noen partyløve når jeg ikke kjenner folk godt nok. Jeg er ikke så veldig glad i store folkemengder eller bråkete steder, heller.
Men jeg en kjempe trivelig og rolig person.

Hvis du er interessert å bli kjent, bare si ifra :)!
Til forsiden