Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ny i Oslo, hvordan bli kjent med folk?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ny i Oslo, hvordan bli kjent med folk?

okt 24 2014 - 15:44
Hei alle sammen=)
Jeg flyttet oslo for en liten stund siden og syns det har vært noe smått vanskelig bli kjent med nye mennesker utenom de jeg jobber sammen med.
Så hvis noen har ønske om å utvide sitt nettverk og bli kjent med et nytt fjes håper jeg høre fra deg.

Jeg syns det til tider kan bli noe trist og ensomt i denne byen ettersom jeg ikke kjenner så mange og tenkte at det ikke kan skade høre på denne siden.

Jeg er da 24 år gammel og ser på meg selv som en rolig og avslappende person å være rundt. Kunne gjerne tenkt bli kjent med noen som ønsker tur i skog og mark, cafe/kino og andre sosiale tilstelninger.
Avatar

Re: Ny i Oslo, hvordan bli kjent med folk?

okt 24 2014 - 18:28
Jeg kjenner meg bra igjen i det du skriver. Flytta også til Oslo pga jobb og har ikke så mange andre venner enn arb kollegaer. I tillegg til at de jeg har har dame og unger nå så da blir det ikke så mye ut med dem lenger heller.

Er en kar på 32 år, noe sjenert i møte med nye mennesker men går heldigvis fort over. Blir gjerne med på ting så bare å legge meg til hvis jeg ikke er for gammel.
Til forsiden