Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ny i Oslo :)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ny i Oslo :)

juli 28 2014 - 16:21
Hei :) jeg er en jente/dame på 28 år, er nettopp ferdig med studiene mine og flyttet derfor til Oslo på grunn av en jobb jeg ønsket meg! Jeg søker derfor nye bekjentskap, kafé, shopping, trening eller et glass på byen o.l:) er normalt sosialt oppegående og hadde en stor vennekrets der jeg studerte, men man må jo ta sjangser i livet å tørre å oppgi det trygge for å gjøre det man ønsker.. Selv om vennene ikke følger med :) Om det finnes likesinnede der ute som også ønsker nye bekjentskap/ venner ta gjerne kontakt :)
Avatar

Re: Ny i Oslo :)

juli 29 2014 - 20:36
Hei Lillemy!
Rart å skulle sosialisere seg over nettet, men det gjør vel ikke så mye når man er glad i å bli kjendt med nye mennesker. Uansett, jeg er i en lignende situasjon som deg. 29år, ikke fra Oslo, jobber fulltid, er sosialt oppegående men ønsker flere å henge med her i "storbyen"
Avatar

Re: Ny i Oslo :)

juli 29 2014 - 22:03
Hei Lillemy.

Jeg håper du finner det du leter etter av venner her og andre steder du måtte søke etter de. Hvis du er ute etter mannlige bekjentskaper også så er jeg villig til å prøve det ut. Jeg liker ro og fred, turer i skog og mark, spiller dataspill, har akkurat begynt å trene mer aktivt. Går ikke på byen så mye men slår gjerne av en prat om du vil? Jeg bor i Oslo her jeg er født og oppvokst, men har bodd ca 14 år i Bærum og Asker inntil tidligere i år da jeg flyttet tilbake til Oslo.

Send gjerne en venneforespørsel om du vil vite mer eller har noe på hjerte du ønsker å dele med noen. Jeg er for resten 34 år gammel.
Til forsiden