Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nordlenning i Oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nordlenning i Oslo

mars 18 2014 - 21:36
Joda, jeg er nordlenning. Har derimot bodd i utkanten av Oslo nærmest hele livet, og hatt sosial angst store deler av det. Har jobbet masse med det, så det er nærmest borte, men jeg er fremdeles på det punktet hvor jeg ikke tør å møte folk fra nett uten å føle at jeg kjenner dem (noe som kanskje er ganske forståelig).
Som du sikkert skjønner, har jeg få venner. I hvert fall i Oslo. Jeg flytter kjempesnart til Oslo, og har litt lyst på 'mer' folk å være med. Men så klart, kvalitet over kvantitet.

Noe som kan nevnes om meg, jeg er hundemenneske og har hund selv. Hunden er med meg nesten overalt, og egentlig en stor grunn til at jeg har kommet meg over en del av mine psykiske problemer.
Jeg elsker konstruktiv kritikk. Nå mener jeg ikke den kjipe måten man sier 'æsj, stygg bukse, skift' på, men heller 'hm, tror denne buksa hadde passa bedre til den genseren.' Har man ikke bedre forslag er det ikke konstruktivt. Så enkelt. Jeg elsker å gi det, og jeg elsker å få det. Det handler, for meg, om å bli et bedre menneske.
Jeg er forsåvidt også en veldig stor fan av kaffe. Så det skal ikke sees bort fra at, om et vennskap skapes, du blir invitert på kaffe nå og da. Og da mener jeg skikkelig kaffe. Kaffen kan gjerne nytes mens man spiller brettspill. Spiller du fete brettspill? Fett! Da funker vi sannsynligvis sykt bra sammen.
Jeg elsker diskusjoner om alt og ingenting. Man trenger ikke bli enig, så lenge man respekterer andres meninger og ikke overkjører hverandre med prat og rop fordi man skal få sin mening frem. Det er diskusjoner jeg liker, ikke krangler.

Avatar

hei :)

mars 18 2014 - 23:29
Jeg bor i Oslo, og får snart hunden min bort hit :) Håper du vil oppdage å finne nye venner i Oslo, jeg flytta hit for to år siden, og opplevd å få et veldig solid og sterke vennskap :) Trikset her er vel å møte mennesker med samme interesser, gjennom enten kor, hundekurs, kreative ting, eller det du måtte like :) Oslo er en fin by å bo i! Hvor gammel er du?
Avatar

ojsann, magdarlena

mars 20 2014 - 03:09
jeg glemte visst å skrive det. ahaha. skulle tro jeg klarte det når jeg skriver såpass mye. øh, er 20.
Avatar

Hei

mars 23 2014 - 11:11
Mann på 26 her, bor og jobber i Oslo og er på utkikk etter nye bekjentskaper. Jeg har ikke angst selv men har klart å bli ganske så ensom, egentlig mest på grunn av at jeg ikke føler jeg får vært meg selv sammen med andre grunnet en veldig lammende frykt jeg har. Det er vel kanskje noe angstlignende, vet ikke helt hva jeg skal kalle det.

Du kan jo legge meg til hvis du vil så kan vi snakkes/chattes :) Forresten, digger kaffe selv:P
Avatar

Hei!

mars 28 2014 - 14:14
Jeg elsker også kaffe! Og hunder! Skulle så gjerne ønske at jeg kunne ha skaffet meg en selv, men det blir litt for dumt i og med at jeg bor i kollektiv og er fulltidsstudent. Er også glad i spill, men heller puslespill! Holder for tiden på med å pusle sammen et kart over Oslo, hehe :) send meg gjerne en melding! Alltid gøy å bli kjent med nye folk
Til forsiden